Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO. Traian Basescu, la Parchetul General

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a venit, miercuri, la Parchetul General, pentru a i se aduce oficial la la cunostinta calitatea de suspect, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

UPDATE Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Fostul presedinte nu a facut declaratii jurnalistilor

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns miercuri, in jurul orei 10. 55, la Parchetul General, unde urmeaza sa fie audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj. El nu a facut nicio declaratie jurnalistilor la intrare. 25 Fostul sef al statului a parasit Parchetul General, dupa aproximativ jumatate de ora, fara sa faca declaratii jurnalistilor. Mai multe persoane care il asteptau i-au scandat numele.

Sinteza zilei: Jurnalisti imbranciti de SPP-istii lui Traian Basescu, la Parchetul General

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, mai multe fotografii care arata cat de numeros a fost grupul de ofiteri SPP care l-a insotit pe fostul presedinte Traian Basescu la.

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Ce risca fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Basescu merge la Parchetul General in calitate de suspect in dosarul Firea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca se va prezenta miercuri la Parchet, pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, el mentionand ca a primit o scrisoare prin care a aflat ca este suspect.

Ministerul Public: Dosarul lui Basescu, la Parchetul General intrucat fostul presedinte nu mai are functie publica

Ministerul Public spune ca la momentul inceperii urmaririi penale in cazul fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, s-a avut in vedere ca acesta nu mai.

Avocat: Traian Basescu, citat de procurori, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Dosarul lui Traian Basescu ramane la Parchetul General. Propagandistii fostului presedinte voiau mutarea dosarului la DNA

Update 18. 02- Dosarul fostului presedinte Traian Basescu ramane la Parchetul General. Fostul sef de stat este urmarit penal pentru santaj, in dosarul deschis de senatoarea PSD Gabriela.

Mircea Badea: incep sa cred ca Traian Basescu va ajunge la puscarie

Comentand scurta excursie a lui Traian Basescu la Parchetul General de astazi, precum si declaratiile lui Tiberiu Nitu privind incercarile lui Basescu de a interveni in dosarul Nana, Mircea Badea a.

Avocat: Traian Basescu va fi audiat in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )