Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: il dadeam cu capul de toti peretii

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: il dadeam cu capul de toti peretii

Atac de cartier al lui Traian Basescu la adresa presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea. Fostul presedinte spune ca daca ar fi fost premier, iar Liviu Dragea declara ca le va cere ministrilor sai un anumit c. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Poate ca Traian Basescu este obisnuit ca ei la PMP sa se dea cu capul de pereti. Noi avem relatii civilizate la PSD (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca fostul presedinte Traian Basescu este un om in varsta, nefericit. Mai mult de atat Dragnea a precizat ca in PSD sunt relatii civilizate,.

Traian Basescu: Daca eram premier la ora asta, ori Dragnea era dat cu capul de toti peretii, ori avea demisia mea

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, miercuri seara, in cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune, faptul ca este inadmisibil ca Liviu Dragnea le cere ministrilor sa aiba un anumit comportament, sustinand ca daca era el prim-ministru ori demisiona, ori Dragnea era dat cu capul de toti peretii.

Liviu Dragnea: Traian Basescu este un om in varsta, nefericit

Liviu Dragnea a declarat, la o conferinta de presa in care a prezentat prioritatile PSD-ului, referitor la comentariile lui Traian Basescu la adresa lui si a PSD-ului ca fostul presedinte este un om in varsta, nefericit.

Replica taioasa a lui Liviu Dragnea pentru Traian Basescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca se mandreste cu faptul ca este baiat de la tara, crescut curat si sanatos, educat de parintii sai, scrie Agerpres. Afirmatia lui Dragnea vine in.

Traian Basescu, laude pentru Liviu Dragnea

Basescu sustine, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca daca trebuie condamnat cineva trebuie sa fie persoana care a bagat voturile false in urne, scrie B1TV. Nu am elementele dosarului, dar daca.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Radu Banciu, despre problemele lui Liviu Dragnea cu justitia: El isi imagineaza ca este condamnat, dar nu definitiv, se duce sa-si rezolve problema si se intoarce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea si probleme sale cu justitia. Liviu Dragnea care si-a facut autocritica si revine mai.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa unui ministru important al Guvernului Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, trebuia sa aiba o reactie publica cat mai rapida in cazul celor sapte tineri din judetul Vaslui.

Liviu Dragnea: Refuz sa cred ca traiesc intr-o tara in care ocuparea unei functii poate influenta un proces

Refuz sa cred ca traiesc intr-o tara in care ocuparea unei functii de catre un om politic ii poate influenta un proces, a declarat Liviu Dragnea, in emisiunea Subiectiv. Dragnea a fost trimis in.

Liviu Dragnea: il vom sprijini pe Victor Ponta in Guvern. Cred cu tarie ca nu vom pierde guvernarea

Liviu Dragnea a declarat ca are o relatie de parteneriat cu Victor Ponta si ca PSD il va sustine in continuare pe premier sa ramana in fruntea Guvernului. Avem o relatie de parteneriat. Victor conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )