Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu, laude pentru Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, laude pentru Liviu Dragnea

Basescu sustine, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca daca trebuie condamnat cineva trebuie sa fie persoana care a bagat voturile false in urne, scrie B1TV. Nu am elementele dosarului, dar daca. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Basescu, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul referendumului: Daca cineva trebuia sa fie condamnat era acela care a bagat voturi false in urne. Dragnea e tipul omul de la tara, istet, crescut intre blocuri

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, depre votul de la referendumul din 2012 privind suspendarea sa. Basescu sustine, referindu-se la condamnarea.

Basescu, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul referendumului: Daca cineva trebuia sa fie condamnat era acela care a bagat voturi false in urne. Dragnea e tipul omul de la tara, istet, crescut intre blocuri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, depre votul de la referendumul din 2012 privind suspendarea sa. Basescu sustine, referindu-se la condamnarea.

Basescu, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul referendumului: Daca cineva trebuia sa fie condamnat era acela care a bagat voturi false in urne. Dragnea e tipul omului de la tara, istet, crescut intre blocuri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre votul de la referendumul din 2012 privind suspendarea sa. Basescu sustine, referindu-se la.

Traian Basescu, despre masurile de austeritate din 2010: Am preferat solutia taierii salariilor pentru ca stiam sa o cuantificam imediat. Cresterea cotei unice, de la 16 la 22% nu stiam ce o sa ne aduca (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, depre masurile de austeritate din 2010. Grecia e intr-o situatie mult mai dificila decat am fost noi.

Traian Basescu, despre masurile de austeritate din 2010: Am preferat solutia taierii salariilor pentru ca stiam sa o cuantificam imediat. Cresterea cotei unice, de la 16 la 22%, nu stiam ce o sa ne aduca (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre masurile de austeritate luate in 2010. Grecia e intr-o situatie mult mai dificila decat am.

Traian Basescu: Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori, Tariceanu-Vosganian si Ponta-Teodorovici

Fostul presedinte Traian Basescu a atras atentia, intr-o postare facuta sambata pe contul personal de Facebook, ca masurile populiste pe care le pregateste cuplul de iresponsabili Ponta-Teodorovici, pentru anul electoral 2016, vor avea un impact negativ ce ar putea aduce dezastrul in anii urmatori, chiar initial daca situatia va fi una buna pentru cetatenii Romaniei.

Cristian Preda: Liviu Dragnea nu ar trebui vazut ca un posibil partener de dialog, pentru ca are o uriasa problema de credibilitate

Europarlamentarul PPE, Cristian Preda, a declarat, marti, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu poate fi un interlocutor pentru Opozitie sau presedintie, pentru ca are o uriasa problema de.

Scandal pentru sefia PSD Prahova: Omul lui Liviu Dragnea nu a fost bine primit de organizatia locala

Liviu Dragnea a anuntat, in cea mai recenta sedinta PSD, ca sefia PSD Prahova va fi asigurata interimar, pana la alegeri, de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, in vreme ce presedintele.

Peste 700 de angajati ai SRTv cer Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR. Liviu Dragnea: Marea problema nu este conducerea

Peste 700 de angajati ai Societatii Romane de Televiziune SRTv) solicita Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR, sa analizeze performantele actualei structuri de conducere a Televiziunii Romane si sa ii inlocuiasca pe managerii care nu si-au dovedit competenta. Totodata, Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea sustine ca trebuie gasita urgent o solutie in privinta situatiei de la televiziunea publica, arata Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )