Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea: Traian Basescu este un om in varsta, nefericit

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Traian Basescu este un om in varsta, nefericit

Liviu Dragnea a declarat, la o conferinta de presa in care a prezentat prioritatile PSD-ului, referitor la comentariile lui Traian Basescu la adresa lui si a PSD-ului ca fostul presedinte este un om in varsta, nefericit. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Poate ca Traian Basescu este obisnuit ca ei la PMP sa se dea cu capul de pereti. Noi avem relatii civilizate la PSD (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca fostul presedinte Traian Basescu este un om in varsta, nefericit. Mai mult de atat Dragnea a precizat ca in PSD sunt relatii civilizate,.

Dragnea, replica pentru Basescu: Sunt un baiat de la tara, crescut curat si sanatos. Basescu este un om in varsta, nefericit

Dupa ce fostul presedinte Traian Basescu l-a cracterizat pe Liviu Dragnea drept tipul omului de la tara, istet, presedintele interimar al PSD a replicat: ma mandresc ca sunt baiat de la la tara, crescut curat si sanatos.

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.00

Fostul presedinte Traian Basescu este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, in emisiunea Ultimul cuvant, moderata de jurnalistul Catalin Striblea.

Traian Basescu, despre cum a cunoscut-o pe Udrea: Prima impresie a fost exceptionala. Mi-a placut cum arata si ca era isteata

Fostul presedinte Traian Basescu este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, in emisiunea Ultimul cuvant, moderata de jurnalistul Catalin Striblea.

Peste 700 de angajati ai SRTv cer Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR. Liviu Dragnea: Marea problema nu este conducerea

Peste 700 de angajati ai Societatii Romane de Televiziune SRTv) solicita Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR, sa analizeze performantele actualei structuri de conducere a Televiziunii Romane si sa ii inlocuiasca pe managerii care nu si-au dovedit competenta. Totodata, Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea sustine ca trebuie gasita urgent o solutie in privinta situatiei de la televiziunea publica, arata Mediafax.

Replica taioasa a lui Liviu Dragnea pentru Traian Basescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca se mandreste cu faptul ca este baiat de la tara, crescut curat si sanatos, educat de parintii sai, scrie Agerpres. Afirmatia lui Dragnea vine in.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: il dadeam cu capul de toti peretii

Atac de cartier al lui Traian Basescu la adresa presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea. Fostul presedinte spune ca daca ar fi fost premier, iar Liviu Dragea declara ca le va cere ministrilor sai un anumit c.

Traian Basescu: Daca eram premier la ora asta, ori Dragnea era dat cu capul de toti peretii, ori avea demisia mea

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, miercuri seara, in cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune, faptul ca este inadmisibil ca Liviu Dragnea le cere ministrilor sa aiba un anumit comportament, sustinand ca daca era el prim-ministru ori demisiona, ori Dragnea era dat cu capul de toti peretii.

Traian Basescu, laude pentru Liviu Dragnea

Basescu sustine, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca daca trebuie condamnat cineva trebuie sa fie persoana care a bagat voturile false in urne, scrie B1TV. Nu am elementele dosarului, dar daca.

Liviu Dragnea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: Eu stiu ca domnul Cazanciuc este membru PSD. Eu zic sa nu mai stea pe ganduri, pentru ca in PSD are un loc foarte bun

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este membru PSD si este sprijinit de partid, informeaza Agerpres. Declaratia liderului social-democratilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )