Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traian Basescu, la Bruxelles: Niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita South Stream. Exportul se va face prin Transgaz

B1 B1,
Traian Basescu, la Bruxelles: Niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita South Stream. Exportul se va face prin Transgaz

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Consiliul European, ca niciun gram, niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita proiectul South Stream, care va trece prin Bulgaria, precizand ca. continuă pe B1

Traian Basescu: Niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita South Stream. Exportul de gaze se va face prin Transgaz

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Consiliul European, ca niciun gram, niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita proiectul South Stream, care va trece prin Bulgaria, precizand ca exporturile romanesti de gaze se vor face prin Transgaz, potrivit Mediafax.

Traian Basescu: Niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita South Stream

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Consiliul European, ca niciun gram, niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita proiectul South Stream, care va trece prin Bulgaria. Seful statului a precizat ca exporturile romanesti.

Basescu: Niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita South Stream

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca exporturile romanesti de gaze se vor face prin Transgaz, iar niciun gram, niciun metru cub de gaz romanesc nu va tranzita proiectul South Stream, care va trece prin Bulgaria, transmit sursele de presa.

Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca exista presiune ca Romania sa-si modernizeze economia, in contextul schimbarilor climate, dar UE a creat sisteme de compensare a cheltuielilor,.

Traian Basescu: Ucraina sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze; nu poate cere bani zilnic

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze, transmite Mediafax.

Traian Basescu: Ucraina nu poate cere bani zilnic. Trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, insa a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne.

Traian Basescu: Ucraina trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze. Nu poate cere bani zilnic

Traian Basescu, presedintele Romaniei a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze. Ucraina nu poate cere bani in fiecare zi. Da, sunt un sustinator al sprijinirii Ucrainei in momente dificile. in acelasi timp, stim foarte bine ceea ce a spus FMI zilele acestea, ca Ucraina trebuie sa gaseasca resurse interne, pentru ca aceste resurse exista.

Traian Basescu: Nu imi prelungesc mandatul cu nici macar o ora/ Dupa ce mi se termina mandatul devin membru PMP

Traian Basescu a declarat joi dimineata, inainte de a pleca la Consiliul European, ca nu isi va prelungi mandatul de presdinte cu nici macar o ora sau un minut, intrucat nu exista niciun articol constitutional care sa ii permita si nu isi doreste acest lucru si a facut apel sa nu se mai speculeze pe aceasta tema. El a anuntat de asemenea ca va intra in Partidul Miscarea Populara dupa ce nu va mai fi presedinte. Amintim insa ca Basescu a facut el insusi aceasta declaratie, in luna septembrie, in contextul discutiilor despre o noua suspendare a sa.

Traian Basescu: Mandatul meu se termina pe 21 decembrie. Dupa, voi deveni membru PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu intentioneaza sa-si prelungeasca mandatul nici macar cu o zi. Declaratia a fost facuta pe Aeroportul International Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, unde seful statului participa la lucrarile Consiliului European.

Traian Basescu: Mandatul meu se termina pe 21 decembrie, ora 24.00, nu pot sa raman nicio ora dupa. Ulterior, voi deveni membru PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu intentioneaza sa-si prelungeasca mandatul nici macar cu o zi. Declaratia a fost facuta pe Aeroportul International Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, unde seful statului participa la lucrarile Consiliului European.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )