Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

B1 B1,
Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca exista presiune ca Romania sa-si modernizeze economia, in contextul schimbarilor climate, dar UE a creat sisteme de compensare a cheltuielilor,. continuă pe B1

Traian Basescu: Romania beneficiaza de compensatii pentru a nu creste costurile energetice

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca exista presiune ca Romania sa-si modernizeze economia, in contextul schimbarilor climate, dar UE a creat sisteme de compensare a cheltuielilor, precum certificatele verzi, pentru a nu creste costurile energetice.

Traian Basescu cere reexaminarea legii pentru completarea unui articol din legea privind constituirea si functionarea parcurilor industriale

Presedintele Traian Basescu a cerut reexaminarea Legii pentru pentru completarea Art. 20 alin. 1) din Legea nr. 186/2013 privind constituirea si functionarea parcurilor industriale, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele motiveaza aceasta cerere prin faptul ca scutirea de la plata impozitului pe cladiri, care face obiectul acestei legi, ar duce la diminuarea veniturilor bugetare.

Traian Basescu: Ucraina sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze; nu poate cere bani zilnic

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze, transmite Mediafax.

Bunica celor trei copii infiati, mesaj pentru Traian Basescu

Klaus Iohannis a fost reclamat de bunica celor trei copii, pe rand la presedintele Iliescu, apoi la Traian Basescu. Tot ce voia sa stie batrana este daca nepotii ei mai sunt in viata. in anul 2004, actualul.

Romanii, interesati de modul in care a fost infrant Traian Basescu

Romanii sunt extremn de interesati de modul in care a fost infrant Traian Basescu. Conform datelor furnizate de Jurnalul National, la exact o luna de la punerea cartii pe piata impreuna cu ziarul, a doua.

Traian Basescu participa, joi si vineri, la lucrarile Consiliului European

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Visegrad+Romania+Bulgaria si la lucrarile Consiliului European, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Bercea Mondial: il astept pe Traian Basescu la puscarie. I-am dat bani de mai multe ori

24 - Bercea Mondial a declarat, la finalul audierilor de la Curtea de Apel Pitesti, ca i-a dat bani presedintelui Traian Basescu, de mai multe ori, si ca Serviciile Secrete i-au intocmit dosarul. il as.

Traian Basescu: Ucraina nu poate cere bani zilnic. Trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, insa a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne.

Traian Basescu: Ucraina trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze. Nu poate cere bani zilnic

Traian Basescu, presedintele Romaniei a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze. Ucraina nu poate cere bani in fiecare zi. Da, sunt un sustinator al sprijinirii Ucrainei in momente dificile. in acelasi timp, stim foarte bine ceea ce a spus FMI zilele acestea, ca Ucraina trebuie sa gaseasca resurse interne, pentru ca aceste resurse exista.

Presedintele Traian Basescu a respins o lege care mentine criteriul demografic pentru infiintarea farmaciilor

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea unei modificari a Legii farmaciei prin care se mentine criteriul demografic pentru infiintarea farmaciilor din mediul urban, seful statului afirmand ca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )