Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: Cand barfiti SIE, sa stiti ca ii barfiti si pe oamenii care au murit aparand ambasada de la Kabul

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Cand barfiti SIE, sa stiti ca ii barfiti si pe oamenii care au murit aparand ambasada de la Kabul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca in declaratia pe care o va sustine astazi la Cotroceni Iohannis ar trebui sa vorbeasca in primul rand despre atacul terorist asupra ambasadei Romaniei de la Kabul, in care si-a pierdut viata un angajat ce facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice, iar un altul a fost grav ranit. Cand barfiti SIE, sa stiti ca ii barfiti si pe oamenii acestia care au murit aparand ambasada, a declarat Basescu, miercuri, intr-o interventie telefonica la B1 TV. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Cand barfiti SIE, sa stiti ca ii barfiti si pe oamenii acestia, care au murit aparand ambasada. Ei merita sa fie pomeniti de presedintele Iohannis (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat miercuri, in direct pe B1TV, ca presedintele Iohannis trebuie sa vorbeasca, in discursul planificat pentru ora 17:00, in primul rand despre atacul terorist asupra ambasadei de la Kabul.

Basescu, despre atentatul din Kabul: Cand barfiti SIE, sa stiti ca barfiti si pe cei care au murit aparand ambasada

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat in urma atentatului de la Kabul si i-a transmis lui Klaus Iohannis ca si el ar trebui sa vorbeasca astazi despre asta in declaratia de presa pe care o va sustine la Cotroceni. Basescu a mai subliniat ca atunci cand barfiti SIE, sa stiti ca ii barfiti si pe oamenii acestia care au murit aparand ambasada, facand referire la angajatul roman si-a sacrificat viata pentru a-i salva pe ceilalti angajati.

Calin Popescu Tariceanu: Cand te injura Traian Basescu e clar ca esti pe drumul cel bun. O asemenea faptura e fostul presedinte. A tradat si a distrus tot ce a atins in viata lui

Calin Popescu Tariceanu, fostul lider al Senatului, a marturisit ca a fost injurat de Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, dar ca acest lucru ii face un mare serviciu de imagine. Cand te.

Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu. E cea mai mizerabila alegere!

Tradare sa fie, dar sa stim si noi!. Cum i-a jucat Teodor Melescanu, propunerea PSD pentru sefia Senatului, pe Ion Iliescu si Traian Basescu. Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu Teodor Viorel Melescanu, originar din Brad, Romania, este un diplomat cu un trecut politic anevoios. Intrat la inceputul anilor .

Traian Basescu, despre Teodor Melescanu: Este cea mai mizerabila propunere care se putea face, e ca si cum ai pune un ratoi, o curca in fruntea Senatului

Europarlamentarul PMP Traian Basescu califica propunerea PSD ca Teodor Melescanu sa preia sefia Senatului, drept cea mai mizerabila propunere care se putea face. in acest context, fostul sef al.

Traian Basescu, atac dur la Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca ii cumpara ghetute Alexandrei

Traian Basescu este de parere ca Alexandru Cumpanasu nu are sanse sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale, intrucat multe persoane cred ca acesta s-a folosit de cazul de la Caracal pentru a beneficia de sustinere la candidatura. Fostul presedinte al Romaniei precizeaza ca unchiul Alexandrei Macesanu ar putea primi totusi voturi din partea .

Traian Basescu: imi e sila de ce face Melescanu, dar mi-ar placea ca Tariceanu sa simta ce e tradarea si pe pielea lui Cum comenteaza fostul presedinte jocul politic din ultimele zile (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, miercuri, in direct pe B1TV, situatia politica fierbinte din acest moment. Fostul presedinte a afirmat ca, pe de o parte, ii este sila de ce face Teodor Melescanu, iar acest.

Traian Basescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpanasu: Nu-i dau sanse pentru ca multi vor pune zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede ca Alexandru Cumpanasu are sanse foarte mari in alegerile prezidentiale. Asta pentru ca, este de parere europarlamentarul PMP, toate actiunile lui legate de cazul.

Se afla intr-un restaurant cand a vazut un batranel care manca singur. in scurt timp, ceva uluitor s-a intamplat. iti dau lacrimile, nu alta! (FOTO)

Se afla intr-un restaurant cand a vazut un batranel care manca singur. in scurt timp, ceva uluitor s-a intamplat. Chelenerul a venit sa ia comanda, insa pensionarul de 91 de ani isi uitase aparatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )