Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpanasu: Nu-i dau sanse pentru ca multi vor pune zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida

B1 B1,
Traian Basescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpanasu: Nu-i dau sanse pentru ca multi vor pune zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede ca Alexandru Cumpanasu are sanse foarte mari in alegerile prezidentiale. Asta pentru ca, este de parere europarlamentarul PMP, toate actiunile lui legate de cazul. continuă pe B1

Raluca Pruna, despre candidatura lui Alexandru Cumpanasu la prezidentiale: Te-ai catarat, oportunist, pe drama de la Caracal. Stai acasa!

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos, a criticat in termeni duri intentia lui Alexandru Cumpanasu de a candida la prezidentiale, acuzandu-l ca s-a folosit de drama familiei sale pentru a manipula opinia publica.

Adrian Ursu, despre posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la presedintie: Este dezgustator!

Adrian Ursu a reactionat categoiric la posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale din toamna. Directorul editorial al Antena 3a precizat cadaca Alexandru Cumpanasu.

Mircea Badea, reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a vorbit despre o eventuala candidatura la prezidentiale

Mircea Badea a reactionat dupa ce Alexandru Cumpanasu si-a manifestat intentia de a candida la alegerile prezidentiale 2019. Cumpanasu are un ONG. La un moment dat, a luat niste fonduri europene, de.

Alexandru Cumpanasu, despre candidatura sa la prezidentiale: Vreau sa scap tara de clanuri. Nu m-am cocotat pe nimic! Eu aveam notorietate inainte

Alexandru Cumpanasu a explicat intr-o interventie telefonica la Antena 3 motivul pentru care isi doreste sa candideze la prezidentiale, subliniind ca el a pornit aceasta batalie pentru Alexandra.

Alexandru Cumpanasu sustine ca George Maior i-a spus sa nu cadideze la prezidentiale: Am ramas socat

Alexandru Cumpanasu a dezvaluit, la cateva zile dupa ce a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, ca a fost contactat de fostul sef al SRI George Maior, actual ambasador al Romaniei in.

Reactii violente la anuntul candidaturii lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale: Un candidat catarat pe cadavre

Anuntata candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale, la doar cateva saptamani dupa ce acesta anunta ferm ca nu va candida, a starnit reactii deloc prietenoase in presa.

inregistrare-bomba a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu a facut public totul!

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru.

Alexandru Cumpanasu - De la postura de reconditionat Thierry La Fronde la aceea de posibil candidat la prezidentiale

In marea majoritate a comentariilor pe care le-am scris despre tragedia de la Caracal, am incercat sa fac abstractie de persoana d-lui Alexandru Cumpanasu.

Alexandru Cumpanasu, raspuns-soc! Cand a vorbit ultima oara cu Alexandra Macesanu!

Alexandru Cumpanasu a fost intrebat vineri, la Subiectiv fata in fata, de unul dintre cei aflati in publicul emisiunii, cand a vorbit ultima oara cu nepoata sa, Alexandra Macesanu. Cumpanasu a.

SONDAJ. Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?

Dupa ce la inceputul lunii, Alexandru Cumpanasu anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale, acesta pare sa se fi razgandit. in ultimele ore, Cumpanasu a cochetat cu ideea de a candida, dupa care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )