Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu cere demisia ministrului de Externe: Melescanu nu este nimic altceva decat un birocrat TICALOS care batjocoreste cu buna stiinta romanii din diaspora

B1 B1,
Traian Basescu cere demisia ministrului de Externe: Melescanu nu este nimic altceva decat un birocrat TICALOS care batjocoreste cu buna stiinta romanii din diaspora

Fostul presedinte Traian Basescu solicita demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, ca urmare a problemelor majore de la votul din diaspora unde romanii au fost nevoiti sa astepte cu orele pentru a putea. continuă pe B1

Petitie prin care se cere demisia lui Melescanu pentru sabotarea romanilor din strainatate si a drepului lor de a vota, semnata de peste 6.100 de persoane

O petitie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pentru sabotarea, inca o data, a romanilor de peste hotare si a dreptului acestora de a vota, a fost semnata de peste 6. 100 de persoane.

Traian Basescu: Ruptura dintre UDMR si PSD-ALDE, o pacaleala! Kelemen a inghetat relatiile de teama ca nu va primi votul etnicilor maghiari

Traian Basescu, candidat din partea PMP la europarlamentare, sustine ca ruptura dintre UDMR si PSD este de ochii electoratului. Fostul presedinte afirma ca liderul Kelemen Hunor s-a panicatvazand ca.

Rares Bogdan: Vom cere demisia Guvernului si alegeri anticipate de urgenta

Rares Bogan,candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a spus ca vor cere demisia Guvernului Dancila si vor cere alegeri anticipate de urgenta. Noi vom initia motiune de.

EUROPARLAMENTARE 2019. Fostul presedinte Traian Basescu a stat la coada la vot

Scrutinul de duminica este unul extrem de important atat pentru situatia in care se afla Uniunea Europeana, dar si pentru Romania, prin prisma referendumului la care romanii au.

TRAIAN BASESCU: Hunor si UDMR au intrat in panica

Liderul PMP, Traian Basescu, afirma ca Kelemen Hunor si gasca lui de la varful UDMR au intrat in panica, fiind speratia de riscul ca maghiarii onesti nu le vor da votul pentru a intra in Parlamentul European.

Traian Basescu: Nu-mi aduc aminte daca am semnat note informative cu numele Petrov

Nu-mi amintesc daca am semnat note informative la Securitate cu numele Petrov. Raspunsul a fost dat de Traian Basescu intr-un interviu la Radio Europa Libera. Traian Basescu spune ca va da explicatii despre.

Traian Basescu, despre situatia PSD: La un asemenea esec, se depune mandatul de presedinte al partidului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca dupa un esec electoral ca cel intregistrat de PSD la alegerile.

Traian Basescu: Pentru partidele mici, care vor reusi sa treaca pragul, e un succes incredibil. A fost o societate extrem de tensionata(VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, candidatul care a deschis lista PMP la alegerile europarlamentare, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul.

Europarlamentare 2019. Traian Basescu: Romanii sunt chemati sa spuna daca vor stat de drept sau nu

Candidatul PMP aflat pe prima pozitie a listei de candidati, fostul presedinte Traian Basescu, spune ca alegerile europarlamentare sunt extrem de importante in situatia in care se afla Uniunea Europeana si ca trebuie creat un nou inceput al Uniunii Europene. El a afirmat si ca la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis romanii sunt chemati sa spuna daca vor sau nu stat de drept.

Traian Basescu (PMP) a votat: Nu ma asteptam sa fie aglomerat, e un semn foarte bun (VIDEO)

Traian Basescu a votat duminica dimineata, atat la europarlamentare, cat si la referendum. Fostul presedinte, candidat acum la europarlamentare din partea PMP, s-a aratat incantat de prezenta mare la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )