Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traian Basescu ii cere din nou premierului Victor Ponta sa renunte la acciza la combustibil

B1 B1,
Traian Basescu ii cere din nou premierului Victor Ponta sa renunte la acciza la combustibil

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, luni, premierului Victor Ponta, o noua scrisoare in care ii cere sa renunte la introducerea cresterii accizei la carburanti, incepand de marti. Constat ca va. continuă pe B1

Traian Basescu ii cere din nou lui Victor Ponta sa renunte la acciza la carburanti

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o noua scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, in care il roaga sa renunte la introducerea de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenti la combustibil, deoarece este o masura cu multiple efecte.

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la combustibili. Ora 15.00: declaratii Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o noua scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, in care il roaga sa renunte la introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de 7 eurocenti la combustibil, deoarece este o.

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la combustibili: Este o masura abuziva si inutila pentru economie si populatie

Presedintele Traian Basescu face declaratii la aceasta ora- salut inceperea dezangajarii fortelor armate ruse, e un prim semn de inceput de relaxare in regiune. Inceperea retragerii armatelor ruse de la granita cu.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa de la ora 15.00, la Adevarul Live

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 15. Seful statului i-a trimis astazi o noua scrisoare premierului Victor Ponta, in care ii cere sa renunte la introducerea accizei de sapte eurocenti.

Basescu ii scrie din nou lui Ponta pentru a renunta la acciza la combustibil.

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o noua scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, in care il roaga sa renunte la introducerea de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenti la combustibil, deoarece este o masura cu multiple efecte negative la nivelul populatiei. Citeste si: Ponta il ataca pe Basescu, pe Facebook, pe tema accizei la carburanti Redam textul integral al scrisorii: Stimate domnule Prim-ministru, Constat ca va mentineti punctul de vedere si doriti cu orice pret sa .

Traian Basescu a cerut sprijinul liderului PPE Joseph Daul pentru ca Acordul de asociere dintre UE si Republica Moldova sa se semneze pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit duminica dimineata la Cotroceni pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare liderilor din Consiliul European in care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai si i-a cerut acestuia sprijin in vederea fixarii datei pentru semnare, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Ponta ii reproseaza lui Antonescu faptul ca a ajuns sa se comporte ca Traian Basescu

Premierul Victor Ponta ii reproseaza presedintelui PNL Crin Antonescu ca a ajuns sa se comporte ca Traian Basescu. Unul din motivele declaratiei e faptul ca liderul PNL a anuntat in mai multe randuri ca,.

VIDEO Traian Basescu, despre absenta premierului de la ceremonia dedicata NATO: Daca am merge pe logica lui Ponta, ce cauta la Ziua Unirii, ca nu l-am vazut in suita lui Cuza?

Presedintele Traian Basescu a comentat luni, intr-o conferinta de presa, declaratiile facute in cursul diminetii de premierul Victor Ponta, care a anuntat ca nu participa la ceremonia de marcare a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, desfasurata la Palatul Cotroceni, fiindca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit - fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. Daca am merge pe logica lui Ponta, ce cauta la Ziua Unirii, ca nu l-am vazut in suita lui Cuza?, a raspuns seful statului.

Victor Ponta nu participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Traian Basescu nu a avut nicio legatura cu intrarea in NATO, el e cu petrecerile de dupa. Administratia Prezidentiala confirma ca l-a invitat oficial pe premier la ceremonie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu participa la ceremonia care marcheaza 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO ce are loc luni la Palatul Cotroceni, afirmand ca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit - fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei.

Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO/ Basescu: Romania a atins cel mai inalt nivel de securitate din intreaga ei existenta

La Palatul Cotroceni a avut loc luni, incepind cu ora 11. 00, o ceremonia dedicata implinirii a zece de la intrarea Romaniei in NATO. La ceremonie au participat, alaturi de presedintele Traian Basescu, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta a anuntat luni dimineata ca nu participa la ceremonie pentru ca e o petrecere a lui Basescu, nu are nici o treaba cu NATO. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei. Cei doi fosti presedinti si presedintele Traian Basescu au sustinut fiecare un discurs in cadrul ceremoniei. Intra in articol pentru declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )