Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO/ Basescu: Romania a atins cel mai inalt nivel de securitate din intreaga ei existenta

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO/ Basescu: Romania a atins cel mai inalt nivel de securitate din intreaga ei existenta

La Palatul Cotroceni a avut loc luni, incepind cu ora 11. 00, o ceremonia dedicata implinirii a zece de la intrarea Romaniei in NATO. La ceremonie au participat, alaturi de presedintele Traian Basescu, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta a anuntat luni dimineata ca nu participa la ceremonie pentru ca e o petrecere a lui Basescu, nu are nici o treaba cu NATO. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei. Cei doi fosti presedinti si presedintele Traian Basescu au sustinut fiecare un discurs in cadrul ceremoniei. Intra in articol pentru declaratii. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu, despre absenta premierului de la ceremonia dedicata NATO: Daca am merge pe logica lui Ponta, ce cauta la Ziua Unirii, ca nu l-am vazut in suita lui Cuza?

Presedintele Traian Basescu a comentat luni, intr-o conferinta de presa, declaratiile facute in cursul diminetii de premierul Victor Ponta, care a anuntat ca nu participa la ceremonia de marcare a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, desfasurata la Palatul Cotroceni, fiindca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit - fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. Daca am merge pe logica lui Ponta, ce cauta la Ziua Unirii, ca nu l-am vazut in suita lui Cuza?, a raspuns seful statului.

Victor Ponta nu participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Traian Basescu nu a avut nicio legatura cu intrarea in NATO, el e cu petrecerile de dupa. Administratia Prezidentiala confirma ca l-a invitat oficial pe premier la ceremonie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu participa la ceremonia care marcheaza 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO ce are loc luni la Palatul Cotroceni, afirmand ca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit - fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei.

Romania, de 10 ani in NATO. Basescu, Iliescu si Constantinescu, prezenti la ceremonia de la Cotroceni

Romania aniverseaza, astazi, zece ani de la aderarea la Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord. Cu acest prilej, Presedintia a organizat, la Palatul Cotroceni, o ceremonie la care participa si fostii sefi de stat, Emil Constantinescu si Ion Iliescu.

Ion Iliescu a adormit in timpul discursului presedintelui Traian Basescu

Fostul presedinte Ion liescu a fost surprins de camerele de luat vederi dormind in timpul discursului sustinut de presedintele Traian Basescu la ceremonia de marcare a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, desfasurata luni dimineata la Palatul Cotroceni, relateaza StirileProTv. ro. Vezi video.

Ion Iliescu a atipit in timpul discursului presedintelui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Ceremonia organizata la Palatul Cotroceni cu prilejul aniversarii a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO a fost cam lunga pentru fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu. La un moment dat, dupa discursul sau,.

VIDEO Traian Basescu, despre posibilitatea de a deveni premier: As accepta un contract de un an daca mi se cere. Pot face echipa cu oricine. Emil Boc ar fi o solutie buna la prezidentiale/

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii B1 TV), ca ar accepta, la finalul mandatului de presedinte, un contract de un an pentru postul de premier sustinand ca este suficient de puternic cat sa lucreze pentru depolitizarea institutiilor statului. Vorbind despre refacerea USL, presedintele crede ca partea de stanga din PNL se va duce dupa Tariceanu, daca liberalii iau un scor sub ce si-au stabilit. Presedintele mai anunta ca premierul Ponta a scazut destul de accelerat in increderea populatiei si ca nu mai e pe primul loc la capitolul incredere. HotNews. ro a transmis livetext declaratiile presedintelui.

Traian Basescu: Niciodata Romania nu a fost mai sigura din punct de vedere al securitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la ceremonia organizata la Cotroceni de marcare a zece ani de la aderarea la NATO, ca niciodata Romania nu a fost mai sigura din punctul de vedere al securitatii decat este astazi.

Emil Constantinescu, despre culisele relatiei Romania - NATO: Serviciile secrete au intrat in NATO inaintea Romaniei / I-am cerut personal sefului NATO sa nu bombardeze Serbia de Pasti

Fostul presedinte Emil Constantinescu a spus luni, intr-un discurs la aniversarea a zece ani de la intrarea in NATO, ca serviciile secrete au intrat in NATO inaintea Romaniei, spunind ca atunci cind vor fi desecretizate anumite actiuni ale acestora se va vedea cit de benefice au fost pentru Romania. Constantinescu a mai relatat ca a luat singur decizia de a nu permite avioanelor rusesti sa survoleze Romania spre Serbia in timpul conflictului dintre NATO si Iugoslavia, si a povestit cum a facut apelul la seful NATO sa nu bombardeze Belgradul in timpul sarbatorilor de Pasti.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, luni seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de Traian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )