Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu a cerut sprijinul liderului PPE Joseph Daul pentru ca Acordul de asociere dintre UE si Republica Moldova sa se semneze pe 27 mai

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a cerut sprijinul liderului PPE Joseph Daul pentru ca Acordul de asociere dintre UE si Republica Moldova sa se semneze pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit duminica dimineata la Cotroceni pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare liderilor din Consiliul European in care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai si i-a cerut acestuia sprijin in vederea fixarii datei pentru semnare, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

PDL isi lanseaza candidatii la europarlamentare in prezenta fostului premier moldovean Vlad Filat si a liderului PPE Joseph Daul

Partidul Democrat Liberal isi lanseaza duminica, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare. Evenimentul a inceput in jurul orei 11:00. La lansarea sunt invitati Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, si Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova si presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Traian Basescu s-a intalnit cu presedintele PPE, Joseph Daul

Presedintele Traian Basescu a primit, duminica dimineata, la Palatul Cotroceni, vizita presedintelui Partidului Popular European, Joseph Daul. De altfel, cei doi au facut parte din aceeasi familie politica,.

Traian Basescu se intalneste duminica dimineata cu liderul PPE Joseph Daul

Presedintele Traian Basescu il primeste duminica la Cotroceni, la ora 8:00, pe Joseph Daul, presedinte al Partidului Popular European si presedinte al grupului parlamentar al Partidului Popular European din cadrul Parlamentului European, informeaza Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai.

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului UE - Moldova pe 27 mai.

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai, potrivit Mediafax. Presedintele Basescu, l-a primit, duminica, la Palatul Cotroceni, pe Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European PPE) si presedintele Grupului parlamentar al Partidului .

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului UE - Moldova

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai.

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European: Republica Moldova trece prin momente dificile. Le urmarim cu mare atentie si va suntem aproape

Presedintele Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, a declarat duminica, la Sala Palatului de la Bucuresti, cu ocazia lansarii candidatilor PDL pentru alegerile europarlamentare, ca popularii europeni sunt alaturi de parcursul european al Republicii Moldova.

Joseph Daul, presedintele PPE: Europa nu vrea sa anexeze Ucraina.

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European PPE), 67 de ani, le sugereaza partidelor de centru-dreapta din Romania sa nu se atace reciproc, fiindca scopul lor comun este sa-i combata pe socialisti. Faramitarea dreptei autohtone nu-l mira, pe de alta parte, pe seful popularilor europeni, fiindca asa a fost mereu viata politica si in Franta, si in Italia, si in Romania. Pe de alta parte, Daul spune ca sanctiunile impotriva Rusiei trebuie intarite, daca nu .

Candidatii PDL la europarlamentare, lansati la Sala Palatului: La eveniment participa Joseph Daul si Vlad Filat

PartidulDemocrat Liberal isi lanseaza, duminica, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare, eveniment la care participa si presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, si.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )