Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu, citat de Tribunalul Bucuresti in dosarul privind colaborarea sa cu Securitatea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, citat de Tribunalul Bucuresti in dosarul privind colaborarea sa cu Securitatea

Traian Basescu a fost citat de Tribunalul Bucuresti pentru a da explicatii in legatura cu colaborarea cu Securitatea. Presedintele va trebui sa se prezinte in fata instantei la urmatorul termen din dosarul. continuă pe Antena3

Traian Basescu a promulgat Legea privind amnistia fiscala pentru mame, bugetari si pensionari

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, Legea privind amnistia fiscala in forma sa extinsa, acesta semnand decretele care vizeaza mamele, pensionarii, dar si toti bugetarii care, din cauza unor erori.

Traian Basescu a promulgat legile privind extinderea amnistiei fiscale

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele pentru promulgarea legilor referitoare la amnistia fiscala extinsa, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a semnat decretul pentru prom.

Bercea Mondialu: ,,Banii erau pentru Traian Basescu

Sandu Anghel a fost dus joi la Judecatoria Pitesti, unde avea termen intr-un alt proces, in care a cerut schimbarea regimului de detentie, iar inainte de intrarea in sala de judecata, el a spus ca sacii de bani pe care i-a dat lui Mircea Basescu erau pentru Traian Basescu. Avocatul lui Bercea, Pavel Abraham, sustine ca clientul sau are de spus multe lucruri despre multe persoane importante pe care le-a cunoscut.

Traian Basescu, discurs despre situatia economica: Tendinta de crestere a costurilor de functionare a statului trebuie stopata / 2015 trebuie sa fie un an in care investitorilor sa li se transmita inca de acum semnale de predictibilitate

Presedintele Traian Basescu sustine marti dimineata un discurs la forumul economic organizat de Forbes. Basescu a spus ca prima motivatie a declinului de prosperitate din intreaga Uniune Europeana este legata de modul cum s-a asigurat prosperitatea: nu pe baza unei cresteri durabila, ci din imprumuturi. El a afirmat ca tendinta de crestere a costurilor de functionare a statului trebuie stopata. Referitor la anul 2015, Basescu a spus ca investitorii trebuie sa primeasca semnale de predictibilitate, afirmand ca anul viitor este unul decisiv. Vezi in text declaratiile presedintelui.

Bercea Mondial: Sacii cu bani din portul Constanta au ajuns direct la Traian Basescu

Sacii cu bani din portul Constanta au ajuns direct la Traian Basescu, a declarat Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, joi, la sosirea la judecatoria Pitesti. Bercea Mondial si fiica sa, Izaura Anghel, ajung.

Traian Basescu: Consumul nu trebuie sa fie principalul pilon al cresterii economice

Presedintele Traian Basescu nu se declara un adversar al cresterii economice prin consum, dar considera ca acesta nu trebuie sa fie principalul pilon al relansarii.

Inspectia Judiciara verifica declaratiile lui Traian Basescu legate de procurori care ar actiona la comanda unui ziarist

Consiliul Superior al Magistraturii a dispus sesizarea Inspectiei Judiciare dupa ce Traian Basescu a declarat ca un procuror a actionat la comanda unui ziarist. in acest context, judecatorul Horatius Dumbrava, membru CSM, a precizat ca face apel la presedinte sa isi indeplineasca datoria constitutionala si legala si sa verifice toate declaratiile magistratilor pentru a vedea daca sunt colaboratori sau informatori ai serviciilor de informatii.

Sinteza zilei: Contracte cu dedicatie pentru omul lui Traian Basescu

Contracte cu dedicatie pentru omul lui Traian Basescu au fost dezvaluite in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zile. Firma realizatorului Rares Bogdan a facut afaceri de 60 de mii de euro, in 2007 si.

VIDEO. Traian Basescu: Riscam sa reintram intr-o perioada de criza economica

Presedintele Traian Basescu a avertizat, marti, la Forumul Forbes Reluarea cresterii economice sustenabile in pietele emergente ca Romania risca sa reintre intr-o perioada de criza economica din cauza lipsei de predictibilitate a politicii fiscale, exemplul cel mai elocvent fiind introducerea unor taxe care au bulversat mediul de afaceri.

Traian Basescu: Cresterea consumului ar trebui sa fie un efect al cresterii locurilor de munca

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la forumul Forbes, ca cel mai important element in masurarea relansarii economice este legat de capacitatea de a crea locuri de munca. Potrivit sefului statului, cresterea consumului trebuie sa fie un efect al cresterii locurilor de munca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )