Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Traian Basescu: Riscam sa reintram intr-o perioada de criza economica

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Traian Basescu: Riscam sa reintram intr-o perioada de criza economica

Presedintele Traian Basescu a avertizat, marti, la Forumul Forbes Reluarea cresterii economice sustenabile in pietele emergente ca Romania risca sa reintre intr-o perioada de criza economica din cauza lipsei de predictibilitate a politicii fiscale, exemplul cel mai elocvent fiind introducerea unor taxe care au bulversat mediul de afaceri. continuă pe România Liberă

VIDEO Traian Basescu a semnat in Parcul Herastrau pentru Elena Udrea: E un om loial obiectivelor ei

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in Parcul Herastrau, unde echipa Partidului Miscarea Populara strange semnaturi pentru Elena Udrea, si a semnat pe listele acesteia, in prezenta presei. Am semnat pentru candidatul in care cred, a declarat Basescu.

VIDEO Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, ca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti si a precizat ca de aceea este atat de unit in ganduri si simtiri cu premierul Victor Ponta.

Basescu, la Forumul Forbes: Romania risca sa reintre intr-o perioada de criza economica

Presedintele Traian Basescu a avertizat, marti, ca Romania risca sa reintre intr-o perioada de criza economica, in lipsa predictibilitatii fiscale, dand ca exemplu introducerea unor taxe care au bulversat.

Traian Basescu: Realitatea declinului de prosperitate nu este specifica numai regiunii noastre, ci pentru intreaga Uniune Europeana (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul unui forum economic, ca prima motivatie a declinului de prosperitate din intreaga Uniune Europeana este legata de modul cum s-a asigurat prosperitatea, nu.

Traian Basescu, despre lansarea candidaturii lui Ponta: Si-a pierdut controlul si cumpatul. El si Leanca pacalesc cetatenii Moldovei cu privire la Marea Unire (VIDEO)

Si-a pierdut controlul si cumpatul, a declarat presedintele Traian Basescu, duminic, fiind intrebat ce parere are despre lansarea candidaturii premieruluiVictor Ponta ce a avut loc pe Arena.

VIDEO. Ponta: Basescu nu poate propune noul sef SIE

Noul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE) trebuie propus Parlamentului de catre viitorul presedinte al tarii, intrucat Traian Basescu nu are niciun fel de legitimitate, a declarat premierul Victor Ponta.

Traian Basescu, discurs despre situatia economica: Tendinta de crestere a costurilor de functionare a statului trebuie stopata / 2015 trebuie sa fie un an in care investitorilor sa li se transmita inca de acum semnale de predictibilitate

Presedintele Traian Basescu sustine marti dimineata un discurs la forumul economic organizat de Forbes. Basescu a spus ca prima motivatie a declinului de prosperitate din intreaga Uniune Europeana este legata de modul cum s-a asigurat prosperitatea: nu pe baza unei cresteri durabila, ci din imprumuturi. El a afirmat ca tendinta de crestere a costurilor de functionare a statului trebuie stopata. Referitor la anul 2015, Basescu a spus ca investitorii trebuie sa primeasca semnale de predictibilitate, afirmand ca anul viitor este unul decisiv. Vezi in text declaratiile presedintelui.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

Traian Basescu a promulgat Legea privind amnistia fiscala pentru mame, bugetari si pensionari

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, Legea privind amnistia fiscala in forma sa extinsa, acesta semnand decretele care vizeaza mamele, pensionarii, dar si toti bugetarii care, din cauza unor erori.

Inspectia Judiciara verifica declaratiile lui Traian Basescu legate de procurori care ar actiona la comanda unui ziarist

Consiliul Superior al Magistraturii a dispus sesizarea Inspectiei Judiciare dupa ce Traian Basescu a declarat ca un procuror a actionat la comanda unui ziarist. in acest context, judecatorul Horatius Dumbrava, membru CSM, a precizat ca face apel la presedinte sa isi indeplineasca datoria constitutionala si legala si sa verifice toate declaratiile magistratilor pentru a vedea daca sunt colaboratori sau informatori ai serviciilor de informatii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )