Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, condamnat la inchisoare din greseala

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, condamnat la inchisoare din greseala

O greseala a judecatorilor apare in motivarea condamnarii lui Mircea Basescu. Magistratii de la Curtea de Apel Constanta l-au condamnat pe Traian Basescu. in motivare. Concret, ei i-au gresit. continuă pe Antena3

Gafa incredibila a Justitiei: Traian Basescu figureaza cu titulatura de inculpat in motivarea deciziei definitive privind condamnarea fratelui sau, Mircea Basescu

Justitia da gafa anului. Oamenii legii l-au arestat pe Traian Basescu, dupa ce numele sau figura cu titulatura de inculpat in motivarea deciziei definitive prin care fratele s.

Cine esti tu, ba? Esti nimic. Nu voiam sa-ti dau bani pentru nu stiam exact pentru ce ii folosesti, poate ii voiai pentru... faina. Acuzatii fara precedent intre Gigi Becali si fostul ginere al lui Traian Basescu

Un scandal fara precedent pare sa-i aiba in centrul atentiei pe Gigi Becali si pe fostul presedinte Traian Basescu. Desi cei doi erau prieteni de nedespartit pe vremuri, ba chiar dadeau unele dintre.

Ce scor are Traian Basescu in sondajele interne ale PMP - surse

Liderul PMP Traian Basescu urmeaza sa anunte daca va candida la alegerile parlamentare, dar majoritatea liderilor PMP sunt convinsi ca fostul presedinte va intra in batalie. Daca va intra Basescu, el va.

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

Traian Basescu, despre decizia magistratilor, in dosarul Microsoft: Trebuie sa stim daca e vorba de 200 sau de 400 milioane de dolari, sa stim de la cine au venit, cine a dat mita

Fostul sef al statului Traian Basescu sustine ca ancheta in dosarul Microsoft ar trebui sa continue pentru a se afla sursa banilor.

Traian Basescu se detoneaza in direct. Autodenuntul facut de fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu a luat foc dupa sentintele date astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Microsoft. Nu sentintele l-au enervat pe actualul sef al PMP ci modul cum.

Un fost consilier prezidential al lui Traian Basescu este noul director al Colegiului National de Informatii

Iulian Fota, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, este noul director al Colegiului National de Informatii CNI), iar profesorul universitar Adrian Ivn este noul coordonator al activitatii Scolii Doctorale din cadrul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul.

Traian Basescu: M-ar surprinde daca Codruta nu ar dispune supravegherea nepoteilor mei, sa fie scosi in catuse spre gloria ei

Traian Basescu a raspuns, pe facebook, celor care i-au reprosat criticile aduse Codrutei Kovesi, pe care-i numeste deontologi, inventariind actiunile procurorilor impotriva sa si familiei sale si comentand ca nu l-ar surprinde daca procurorul-sef al DNA ar dispune masuri de supraveghere impotriva nepotilor sai, informeaza News. ro.

Gabriel Liiceanu se declara dezamagit de Traian Basescu. Scrisoarea sa a ajuns virala pe Internet

Gabriel Liiceanu a scris, intr-un text publicat pe Contributors, ca, dupa incheierea mandatului de presedinte, Traian Basescu a reimbracat uniforma politicianului care se lasa strabatut de frisonul luptei deindata ce simte mirosul mocirlei, cu referire la declaratiile recente privind DNA si justitia.

Lovitura de teatru in scandalul Ghita-Kovesi: Ce are de spus Traian Basescu despre sefa DNA

Fostul presedinte Traian Basescu s-a decis sa dea cartile pe fata in ceea ce priveste scandalul Ghita-Kovesi, vorbind despre presupusa relatie de prietenie pe care sefa DNA ar fi avut-o cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )