Libnet.ro
UNICEF

14:45

Traian Basescu se detoneaza in direct. Autodenuntul facut de fostul presedinte

Antena3 Antena3,
Traian Basescu se detoneaza in direct. Autodenuntul facut de fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu a luat foc dupa sentintele date astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Microsoft. Nu sentintele l-au enervat pe actualul sef al PMP ci modul cum. continuă pe Antena3

Traian Basescu, reclamat la PPE

Lovitura pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat, pentru dcnews. ro ca fostul presedinte, Traian Basescu s-a aliat cu PSD. Din.

Razboi total intre Traian Basescu si Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera, dezvaluiri din familia fostului presedinte

Conflictul dintre fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si seful ros-albastrilor, Gigi Becali, pare ca nu se mai termina. Acesta din urma a facut o serie de dezvaluiri incendiare din familia.

Cine esti tu, ba? Esti nimic. Nu voiam sa-ti dau bani pentru nu stiam exact pentru ce ii folosesti, poate ii voiai pentru... faina. Acuzatii fara precedent intre Gigi Becali si fostul ginere al lui Traian Basescu

Un scandal fara precedent pare sa-i aiba in centrul atentiei pe Gigi Becali si pe fostul presedinte Traian Basescu. Desi cei doi erau prieteni de nedespartit pe vremuri, ba chiar dadeau unele dintre.

Traian Basescu, dupa o serie de atacuri la adresa sefei DNA: Nu exista o solutie mai buna decat Kovesi

Fostul presedinte Traian Basescu se contrazice in declaratii in ceea ce o priveste pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, aratand ca nu exista o solutie mai buna decat aceasta pentru a conduce DNA in acest moment. in ultimele zile, fostul sef al statului a lansat mai multe atacuri la adresa Laurei Codruta Kovesi.

Ce scor are Traian Basescu in sondajele interne ale PMP - surse

Liderul PMP Traian Basescu urmeaza sa anunte daca va candida la alegerile parlamentare, dar majoritatea liderilor PMP sunt convinsi ca fostul presedinte va intra in batalie. Daca va intra Basescu, el va.

Lovitura de teatru in scandalul Ghita-Kovesi: Ce are de spus Traian Basescu despre sefa DNA

Fostul presedinte Traian Basescu s-a decis sa dea cartile pe fata in ceea ce priveste scandalul Ghita-Kovesi, vorbind despre presupusa relatie de prietenie pe care sefa DNA ar fi avut-o cu.

Traian Basescu, intrebat pe cine vede in locul Codrutei Kovesi la DNA: in acest moment nu exista o solutie mai buna

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook, raspunzand intrebarii unui utilizator al retelei de socializare, ca in acest moment nu exista o solutie mai buna pentru conducerea DNA.

Ion Cristoiu: E la moda sa te dezici de Traian Basescu. Eu nu ma dezic!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre relatia pe care a avut de-a lungul anilor cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Am tras .

Gabriel Liiceanu se declara dezamagit de Traian Basescu. Scrisoarea sa a ajuns virala pe Internet

Gabriel Liiceanu a scris, intr-un text publicat pe Contributors, ca, dupa incheierea mandatului de presedinte, Traian Basescu a reimbracat uniforma politicianului care se lasa strabatut de frisonul luptei deindata ce simte mirosul mocirlei, cu referire la declaratiile recente privind DNA si justitia.

Un fost consilier prezidential al lui Traian Basescu este noul director al Colegiului National de Informatii

Iulian Fota, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, este noul director al Colegiului National de Informatii CNI), iar profesorul universitar Adrian Ivn este noul coordonator al activitatii Scolii Doctorale din cadrul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )