Libnet.ro
UNICEF

13:30

Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, intr-un discurs sustinut la intalnirea Fundatiei Miscarea Populara, ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii.

Traian Basescu: Vladimir Putin se uita cu jind la gurile Dunarii

Traian Basescu avertizeaza ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii, iar Federatia Rusa continua se reprezinte un pericol in regiune. Seful statului spune ca Rusia nu va ocup.

Traian Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si Preda o vrea pe EBA pe lista PMPSeful statului le-a tranmis si un mesaj membrilor PMP. Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept ca .

Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din tara, a trecut pe profit

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din datele comunicate Bursei, citate de Mediafax.

Basescu, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara: Cred ca Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii

Liderii Partidului Miscarea Populara, dar si membri ai fundatiei cu acelasi nume s-au reunit sambata, la Bucuresti. Emil Boc este si el prezent, in ciuda faptului ca, la Cluj, PDL organizeaza un miting. De asemenea, la dezbatere participa si presedintele Traian Basescu.

Cel mai mare actionar al Monte dei Paschi a vandut 12% din banca

Fundatia Monte dei Paschi, actionarul majoritar al Banca Monte dei Paschi di Siena SpA, a treia mare institutie de credit din Italia, a vandut un pachet de 11,98% din capitalul acesteia, insa cumparatorul este necunoscut.

FOTO Cum va arata cel mai mare parc de agrement din Moldova. Acesta va fi construit pe 50 de hectare cu 12 milioane de euro

Cea mai mare si mai moderna baza de agrement din Moldova va fi la Botosani. Lucrarile la parcul de agrement Cornisa au inceput vara trecuta si ar trebui sa fie terminate in anul 2015. Sefii de la Primarie spun ca lucrarile merg conform graficului si au prezentat prima macheta a parcului in mall-ul de la Botosani.

Traian Basescu, la dezbaterea PMP: Primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii

Presedintele TraianBasescu a declarat, sambata, in cadrul dezbateriiPMP, ca primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii si tocmai de aceea i-a placut cel mai mult perioada in care a fost.

Surprize in cazul celui mai mare furt de Bitcoin: compania jefuita spune ca a gasit din intamplare sute de mii de monede

In primele luni ale anului, Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb valutar de Bitcoin, a raportat o pierdere masiva. Acum, anunta ca a gasit o parte din bani intr-un portofel de care a uitat.

Microsoft, pe val: Actiunile companiei au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Microsoft , cel mai mare dezvoltator de software din lume, au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, dupa ce au crescut marti cu pana la 5, dupa aparitia unor informatii referitoare la faptul ca ca gigantul american va lansa in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )