Libnet.ro
UNICEF

19:00

Surprize in cazul celui mai mare furt de Bitcoin: compania jefuita spune ca a gasit din intamplare sute de mii de monede

Adevărul Adevărul,
Surprize in cazul celui mai mare furt de Bitcoin: compania jefuita spune ca a gasit din intamplare sute de mii de monede

In primele luni ale anului, Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb valutar de Bitcoin, a raportat o pierdere masiva. Acum, anunta ca a gasit o parte din bani intr-un portofel de care a uitat. continuă pe Adevărul

Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din tara, a trecut pe profit

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din datele comunicate Bursei, citate de Mediafax.

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

Riscul de infarct letal este mai mare pentru femei

Riscul de deces in urma infarctului miocardic este mai mare in cazul femeilor, deoarece simptomele sunt confundate, cel mai adesea, cu o criza de angoasa, se arata intr-un studiu al cercetatorilor canadieni.

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul.

Locuintele din Romania, cea mai mare ieftinire dintre 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din tara noastra au inregistrat, in 2013, cea mai mare scadere dintre 42 de tari din lume, de 10,43%, fata de 5,96% in 2012, conform unui studiu al portalului globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia.

Preturile locuintelor din Romania au avut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii,.

Ministrul francez al Apararii: Franta a suspendat cea mai mare parte a activitatilor in domeniul cooperarii militare cu Rusia

Ministrul francez al Apararii Jean-Yves Le Drian a anuntat ca Franta si-a suspendat cea mai mare parte a activitatilor in domeniul cooperarii militare cu Rusia, inclusiv schimbul de vizite si exercitii.

Vacanta printre flori? Cea mai mare gradina de flori din lume, cu 7 milioane de plante inflorite, a fost deschisa pentru public

Parcul Keukenhof din Olanda, cea mai mare gradina de flori din lume, cu peste 7 milioane de plante inflorite, si-a deschis joi portile pentru publicul larg, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acestei expozitii, informeaza AFP.

Vacanta printre flori? Cea mai mare gradina din lume a fost deschisa pentru public

Parcul Keukenhof din Olanda, cea mai mare gradina de flori din lume, cu peste 7 milioane de plante inflorite, si-a deschis joi portile pentru publicul larg, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acestei expozitii, informeaza AFP.

FOTO Cum va arata cel mai mare parc de agrement din Moldova. Acesta va fi construit pe 50 de hectare cu 12 milioane de euro

Cea mai mare si mai moderna baza de agrement din Moldova va fi la Botosani. Lucrarile la parcul de agrement Cornisa au inceput vara trecuta si ar trebui sa fie terminate in anul 2015. Sefii de la Primarie spun ca lucrarile merg conform graficului si au prezentat prima macheta a parcului in mall-ul de la Botosani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )