Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din tara, a trecut pe profit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din tara, a trecut pe profit

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din datele comunicate Bursei, citate de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters.

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg.

New York, cel mai mare centru financiar din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce orasul londonez a trecut printr-o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii, ca stat membru al UE, a fost pusa sub semnul intrebarii, potrivit site-ului Bloomberg.

New York a devenit CEL MAI MARE CENTRU FINANCIAR din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii,.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii.

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii, transmite Bloomberg. New York a trecut pe prima pozitie in topul Global Financial Centers Index, cu un avantaj subred, nesemnificativ din punct de vedere statistic, de doua puncte, potrivit lui Michael Mainelli, presedintele grupului Z/Yen, care a .

Microsoft, pe val: Actiunile companiei au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Microsoft , cel mai mare dezvoltator de software din lume, au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, dupa ce au crescut marti cu pana la 5, dupa aparitia unor informatii referitoare la faptul ca ca gigantul american va lansa in.

O fundatie crestina ridica la Lugoj cu 26 de milioane de dolari cel mai mare centru de servicii sociale din Romania

Lugojul li s-a parut americanilor de la Fundatia crestina Bashford locatia ideala pentru a ridica cel mai mare si modern centru de servicii sociale din Romania. Aici vor fi gazduite familii defavorizate, vor fi clinici pentru recuperare medicala, pentru dezintoxicare si dezalcolizare. Inclusiv o statie radio-tv!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )