Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

B1 B1,
Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

Prezent la conferinta Regionala a PMP de la Timisoara, fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa ii transmita lui Klaus Iohannis ca Romania a ratat Consiliul European. Principala tema a reuniunii de. continuă pe B1

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Mircea Badea: incep sa cred ca Traian Basescu va ajunge la puscarie

Comentand scurta excursie a lui Traian Basescu la Parchetul General de astazi, precum si declaratiile lui Tiberiu Nitu privind incercarile lui Basescu de a interveni in dosarul Nana, Mircea Badea a.

Traian Basescu posteaza pe Facebook contractul de imprumut intre Crescent si Media Casa Press. Cum reactioneaza Firea

Traian Basescu a postat, pe Facebook, contractul prin care Crescent a imprumutat, in 2007, Media Casa Press, condusa de Gabriela Firea, cu 100. 000 euro, suma care sa fie restituita in interval de un an, si doua acte aditionale ulterioare privind rambursarea a 400. 000 euro si 1,83 milioane dolari, potrivit Mediafax.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu, la conferinta PMP Timisoara: Nu mai am aspiratii politice, dar sunt aici pentru PMP

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat sambata la Conferinta Regionala a PMP de la Timisoara ca nu mai are aspiratii politice personale, dar ca isi pune la dispozitia celor din PMP toata .

Traian Basescu: Dati-mi liste ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca e o stupizenie informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj, in urma plangerii facute de senatorul PSD Gabriela Firea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost anuntat ca este urmarit penal, dupa ce a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )