Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe B1

Victor Ponta, nou atac la Traian Basescu (VIDEO)

Seful executivului lanseaza noi atacuri la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Victor Ponta sustine ca banii din dosarul Microsoft din 2009 au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu, lucru pe.

Presa poloneza, dupa vizita lui Iohannis la Varsovia: Iohannis face curat in harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a transmis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza in care atrage atentia asupra afirmatiilor defaimatoare la adresa politicii duse de fostul presedinte Traian Basescu, despre care a notat initial ca este prorus.

Traian Basescu vede numai coruptia altora. Ce le-a cerut lui Iohannis si Ponta

Traian Basescu vede doar coruptia altora, insa timp de 10 ani a protejat-o pe cea a oamenilor sai. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte le-a cerut presedintelui Iohannis si premierului Victor Ponta sa.

Traian Basescu filorus? O imensa stupiditate...

Aflu ca in ziarul polonez Gazeta Wyborcza a aparut un interviu al presedintelui Klaus Iohannis prefatat de o nota care sugereaza pretinsul filorusism al predecesorului sau. Este o prostie de dimensiuni cosmice. Habar nu am daca jurnalistul polonez s-a lasat prins intr-o capcana, daca este prost informat sau pur si simplu bate campii. Dar stiu cu precizie ca ultimul lucru din lume de care poate fi acuzat Traian Basescu ar fi filo-rusismul. As putea oferi zeci de exemple care sa probeze spusele mele, dar nu are sens sa o fac. Cei care cunosc situatia reala nu au indoieli privind optiunea categorica, ferma si irevocabila pro-NATO a lui Traian Basescu.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

UPDATE - Traian Basescu a iesit din sediul Parchetului General fara a face declaratii. Basescu a petrecut 20 de minute in sediul Parchetului General. La plecare, Basescu a fost huiduit de oamenii adunati in.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

Sinteza zilei: Jurnalisti imbranciti de SPP-istii lui Traian Basescu, la Parchetul General

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, mai multe fotografii care arata cat de numeros a fost grupul de ofiteri SPP care l-a insotit pe fostul presedinte Traian Basescu la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )