Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela. continuă pe Antena3

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj, in urma plangerii facute de senatorul PSD Gabriela Firea

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost anuntat ca este urmarit penal, dupa ce a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj.

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Ce risca fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Basescu, urmarit penal pentru ca a santajat-o pe Firea. Cum este definit santajul si ce-a facut fostul presedinte

Traian Basescu s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General unde a fost informat ca a fost pus sub urmarire penala pentru santaj dupa ce ar fi facut mai multe declaratii la adresa senatoarei Gabriela Firea.

Traian Basescu, urmarit penal fara respectarea Constitutiei?

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu s-a prezentat miercuri la Parchetul General, unde i s-a adus oficial la cunostinta calitatea de suspect, in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

PiCCJ: Basescu este urmarit penal pentru santaj

ACTUALIZARE 12:23 in cauza constituita ca urmare a plangerii formulate de catre doamna Firea Gabriela, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus, prin ordonanta din data de 11 martie 2015, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Basescu Traian sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, arata un comunicat al Parchetului General, remis azi redactiei.

Dosarul lui Traian Basescu ramane la Parchetul General. Propagandistii fostului presedinte voiau mutarea dosarului la DNA

Update 18. 02- Dosarul fostului presedinte Traian Basescu ramane la Parchetul General. Fostul sef de stat este urmarit penal pentru santaj, in dosarul deschis de senatoarea PSD Gabriela.

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea

30: Fostul presedinte a declarat ca se va prezenta la Parchet, dupa ce aflat ca este suspect in dosar de santaj intentat de senatoarea PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Ministerul Public: Dosarul lui Basescu, la Parchetul General intrucat fostul presedinte nu mai are functie publica

Ministerul Public spune ca la momentul inceperii urmaririi penale in cazul fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, s-a avut in vedere ca acesta nu mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )