Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu: Decizia mea de a reveni in politica este luata. PMP va fi un partid de opozitie (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Decizia mea de a reveni in politica este luata. PMP va fi un partid de opozitie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca se va intoarce in politica si si-a exprimat speranta ca PMP va deveni un partid de. continuă pe B1

Traian Basescu: Decizia mea de a reveni in politica este luata. PMP va fi un partid de opozitie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca se va intoarce in politica si si-a exprimat speranta ca PMP va deveni un partid de.

Ion Cristoiu, despre dosarul lui Traian Basescu: Plangerea politicianista a Gabrielei Firea nu trebuia luata in serios inca de la inceput

Miercuri, 2 septembrie 2015, fostului presedinte Traian Basescu i s-a schimbat incadrarea juridica in dosarul in care senatoarea PSD Gabriela Firea il acuza de santaj pe acesta. Procurorii au decis ca fostul sef.

Traian Basescu, despre dosarul in care este urmarit penal pentru santaj la adresa Gabrielei Firea: S-a schimbat incadrarea juridica de la santaj la amenintare (VIDEO)

35 La iesirea de la Parchetul General, fostul presedinte a confirmat ca in acest dosar a fost schimbata incadrarea juridica, de la santaj la amenintare, precizand ca justitia se apropie de.

Ce a spus Traian Basescu despre discutiile cu procurorii. De ce s-a renuntat la acuzatia de SANTAJ

Traian Basescu: Nu as comenta deciziile procurorilor, este o incadrare mult mai favorabila, este decizia procurorilor. Evident, ca voi avea un punct de vedere. Mie mi s-a strigat La puscarie pe stadioane si nimeni nu a mai patit nimic.

Traian Basescu: Obiectivul dosarelor este sa ma tina in afara politicii. Amenintarea sau santajul, imposibil de probat (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat miercuri la sediul PMP, ca obiectivul deschiderii dosarelor este acela de a-l mentine in afara politicii, informeaza B1 TV. in ceea ce priveste acuzatia de.

Traian Basescu: Nici nu m-am gandit sa atac Codurile Penale la CCR. Abuzul in serviciu trebuie explicat

Traian Basescu a vorbit in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, despre modificarile Codurilor Penale. Fostul presedinte a declarat ca nici nu s-a gandit sa atace codurile la CCR. Sunt.

Traian Basescu: Nici nu m-am gandit sa atac Codurile Penale la CCR. Abuzul in serviciu trebuie explicat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, despre modificarile Codurilor Penale. Fostul presedinte a declarat ca nici nu s-a gandit sa atace codurile la CCR. Sunt.

Traian Basescu: Am avut un interes major in inchiderea dosarului jurnalistilor. Aducerea lui Munaf a fost mai importanta decat cea a lui Hayssam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca a avut un interes major in inchiderea dosarului rapirii jurnalistilor din Irak in.

Traian Basescu: Nu putem accepta refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. Suntem in cel mai mare pericol de la al doilea razboi mondial (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu,.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania poate sa spuna NU

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, joi seara ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )