Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce a spus Traian Basescu despre discutiile cu procurorii. De ce s-a renuntat la acuzatia de SANTAJ

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Traian Basescu despre discutiile cu procurorii. De ce s-a renuntat la acuzatia de SANTAJ

Traian Basescu: Nu as comenta deciziile procurorilor, este o incadrare mult mai favorabila, este decizia procurorilor. Evident, ca voi avea un punct de vedere. Mie mi s-a strigat La puscarie pe stadioane si nimeni nu a mai patit nimic. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso: Probabil ca eu as fi actionat mai energic

Traian Basescu a declarat marti seara, facand referire la cazul romanului rapit in Burkina Faso, ca daca ar fi fost in functia de presedinte, ar fi actionat mai energic. Cred ca unii au inceput sa.

Traian Basescu, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso: Probabil ca eu as fi actionat mai energic (VIDEO)

Traian Basescu a declarat marti seara, facand referire la cazul romanului rapit in Burkina Faso, ca daca ar fi fost in functia de presedinte, ar fi actionat mai energic. Cred ca unii au inceput sa.

Traian Basescu, despre dosarul in care este urmarit penal pentru santaj la adresa Gabrielei Firea: S-a schimbat incadrarea juridica de la santaj la amenintare (VIDEO)

35 La iesirea de la Parchetul General, fostul presedinte a confirmat ca in acest dosar a fost schimbata incadrarea juridica, de la santaj la amenintare, precizand ca justitia se apropie de.

Santaj versus amenintare. Ce pedeapsa risca acum Traian Basescu

Traian Basescu este acuzat de amenintare si nu de santaj, au decis procurorii de la Parchetul General. Asta inseamna ca poate scapa usor chiar si cu o amenda. Procurorii de caz pare ca sunt foarte indecisi,.

Traian Basescu, rechemat vinerea viitoare la Parchetul General

Traian Basescu este citat la finele saptamanii viitoare la Parchetul General in dosarul in care senatoarea Gabriela Firea il acuza de santaj. Azi, procurorii au schimbat acuzatiile aduse fostului presedinte.

Traian Basescu afla miercuri daca e judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Procurorii au incheiat audierile in acest dosar. Fostul presedinte a fost citat la Parchetul General,.

Traian Basescu: Romania ar trebui sa refuze imigrantii

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a spus ca Romania nu trebuie sa isi asume parte din drama refugiatilor si ca, potrivit legislatiei UE, are tot dreptul sa refuze sa ii primeasca pe cei 6. 000 de imigranti care i-au fost atribuiti.

Basescu, despre schimbarea incadrarii juridice in dosarul cu Gabriela Firea: Este o incadrare mult mai favorabila. Cred ca Parchetele nu ar trebui sa se interpuna disputelor publice (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca prin schimbarea incadrarii juridice in amenintare, in dosarul in care fusese inital acuzat de.

Traian Basescu a fost miercuri la Parchetul General in dosarul deschis dupa plangerea Gabrielei Firea: Mi s-a schimbat incadrarea de la santaj la amenintare

Traian Basescu a fost miercuri, din nou, la Parchetul General, fostul presedinte fiind citat in dosarul de santaj referitor la senatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu a anuntat la iesire ca i s-a schimbat incadrarea in dosar, de la santaj, la amenintare. Pedeapsa care se poate da pentru noua incadrare este de amenda sau de inchisoare de la trei luni la un an, a precizat fostul sef de stat, adaugand ca incet, incet, justitia se apropie de adevar.

Traian Basescu, viata de pensionar. Fostul presedinte are ochelari Louis Vuitton de 600 de euro

Traian Basescu se bucura de pensie si de majorarea indemnizatiei de fost presedinte. Basescu si-a cumparat o pereche de ochelari Louis Vuitton, marca preferata a Elenei Udrea. Ochelarii costa peste 600 de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )