Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, despre punerea lui Darius Valcov sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in timpul mandatului de. continuă pe B1

Dragnea, despre Darius Valcov: imi pare foarte rau de ceea ce se intampla

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, luni, regretul fata de situatia in care se afla fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, informeaza Agerpres.

Presa poloneza, dupa vizita lui Iohannis la Varsovia: Iohannis face curat in harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a transmis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza in care atrage atentia asupra afirmatiilor defaimatoare la adresa politicii duse de fostul presedinte Traian Basescu, despre care a notat initial ca este prorus.

Ministrul de Finante, Darius Valcov, adus cu mandat la DNA

Actualizare 19:23 Surse: Valcov, audiat pentru presupuse fapte comise ca primar de Slatina Ministrul Darius Valcov ar fi audiat pentru presupuse fapte comise in calitate de primar al municipiului Slatina, relateaza mass media, citand surse judiciare. ------ * Surse: Valcov este audiat in calitate de suspect ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Ministrul Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta

Actualizare 21:51 Procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru ca, in calitate de primar de Slatina, ar fi facut trafic de influenta in favoarea unui afacerist local, conform unui comunicat remis redactiei. ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Moise Guran: Ponta si PNL vor avea foarte curand o problema mai mare decat lupta reciproca revenirea lui Traian Basescu

Ministrul de finante Darius Valcov i-a inaintat, duminica, demisia premierului Ponta. Acesta este acuzat ca a acuzat ca a luat mita in madatul de primar al Slatinei. in documentul procurorilor, aparut pe.

Basescu le cere lui Iohannis si Ponta sa-l remanieze pe Darius Valcov. Cum isi argumenteaza fostul sef de stat demersul

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, sambata seara, un apel catre actualul sef de stat Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta pentru remanierea ministrului de Finante Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta.

DNA: Darius Valcov se intalnea cu ceilalti suspecti in cimitir si primea comisionul in pungi de plastic

ACTUALIZARE 10:07 Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a primit comisionul in pungi de plastic, banii fiindu-i dati in transe cuprinse intre 400. 000 si un milion de lei, suspecti din dosar afirmand ca au fost situatii in care s-au intalnit cu Valcov chiar si in cimitir. * Traian Basescu cere remanierea ministrului Valcov * Documente si hard disk-uri distruse pentru impiedicarea controlului ANAF * Primarul din Slatina, Minel Prina, arestat la domiciliu pentru trafic de influenta.

Darius Valcov, adus cu mandat la sediul DNA. Surse: Fostul primar, cercetat pentru fapte de coruptie/ Avertismentul lui Basescu (VIDEO)

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, Valcov ar fi cercetat pentru fapte de coruptie din perioada in care a fost primar. Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a venit, vineri, la sediul Directiei Nationale.

Elena Cristian, la Daily Income: Darius Valcov a luat o decizie foarte buna demisionand, punandu-se la dispozitia autoritatilor

Ministrul Finantelor Darius Valcov a demisionat din functie, dar va ramane la conducerea Finantelor pana cand Codul Fiscal si cel de Procedura fiscala vor fi gata. Valcov a facut anuntul in direct la.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2015 seconds )