Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dragnea, despre Darius Valcov: imi pare foarte rau de ceea ce se intampla

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre Darius Valcov: imi pare foarte rau de ceea ce se intampla

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, luni, regretul fata de situatia in care se afla fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, despre punerea lui Darius Valcov sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in timpul mandatului de.

Elena Cristian, la Daily Income: Darius Valcov a luat o decizie foarte buna demisionand, punandu-se la dispozitia autoritatilor

Ministrul Finantelor Darius Valcov a demisionat din functie, dar va ramane la conducerea Finantelor pana cand Codul Fiscal si cel de Procedura fiscala vor fi gata. Valcov a facut anuntul in direct la.

Darius Valcov, la Sinteza zilei: Este vorba de un denunt. imi voi apara onoarea si corectitudinea

Ministrul demisionar de la Finante, Darius Valcov, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre modul in care a aflat ca este suspect intr-un dosar in care este acuzat de trafic de.

Ministrul de Finante, Darius Valcov, adus cu mandat la DNA

Actualizare 19:23 Surse: Valcov, audiat pentru presupuse fapte comise ca primar de Slatina Ministrul Darius Valcov ar fi audiat pentru presupuse fapte comise in calitate de primar al municipiului Slatina, relateaza mass media, citand surse judiciare. ------ * Surse: Valcov este audiat in calitate de suspect ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Ministrul Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta

Actualizare 21:51 Procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru ca, in calitate de primar de Slatina, ar fi facut trafic de influenta in favoarea unui afacerist local, conform unui comunicat remis redactiei. ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Ministrul Darius Valcov, precizari importante despre demisie

Ministrul Finantelor Darius Valcov a declarat, duminica seara, ca si-a prezentat demisia din functia de ministru al Finantelor la intalnirea pe care a avut-o, la pranz, cu premierul.

Darius Valcov, precizari despre demisia de la Ministerul Finantelor

Ministrul Finantelor Darius Valcov a declarat, duminica seara, ca si-a prezentat demisia din functia de ministru al Finantelor la intalnirea pe care a avut-o, la pranz, cu premierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )