Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca 'pierderile vor fi in Europa', informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Basescu despre Brexit: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie

Fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca pierderile vor fi in Europa.

Salarii colosale la Autoritatea de Supraveghere Financiara! Prim-vicepresedinte ASF a incasat mai mult decat propriul superior

Seful ASF, Misu Negritoiu. a incasat anul trecut peste 13. 000 de euro lunar, insa prim-vicepresedintele ASF castiga si mai bine decat superiorul sau: aproape 14. 000 de euro au intrat.

Vladimir Putin: Efectele traumatice al rezultatului referendumului din Marea Britanie se vor face resimtite pentru o lunga perioada de timp

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca efectele referendumului din Marea Britanie se vor resimti pentru mult timp de acum inainte, informeaza agentia Tass. Rusia va urmari cu atentie.

Hans Klemm: Legiuitorii romani sa consolideze si mai mult legislatia anticoruptie, in loc sa o submineze pe cea existenta / E in interesul parteneriatului strategic sa fac public anumite observatii

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat vineri, la TVR, ca ii incurajeaza pe legiuitori sa caute modalitati de a consolida intr-o masura si mai mare legislatia anticoruptie, in loc sa o submineze pe cea deja existenta in domeniu, precizand ca procesul de lupta impotriva coruptiei nu este unul ireversibil. Intrebat ce crede despre faptul ca unii politicieni romani, precum Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu, nu sunt foarte multumiti de interesul sau fata de sistemul judiciar si de activitatea Parlamentului, Klemm a raspuns ca este in interesul parteneriatului strategic dintre cele doua state sa faca anumite observatii in mod public si este si datoria sa de ambasador, precizand ca Washingtonul doreste o Romanie si mai prospera . ) care sa respecte si mai mult statul de drept.

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg.

INTERVIU Monica Macovei: Ca romanca, eu nu vreau sa fiu protejata de Germania si de Franta. Vreau sa fiu protejata de NATO si de Marea Britanie

Europarlamentarul Monica Macovei vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre atitudinea membrilor fondatori ai comunitatii europene de a impinge Marea Britanie cat mai repede afara, dar si despre planul ciudat al Germaniei si Frantei de reformare a UE prin distantare de NATO.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

Cati romani sunt de fapt in Marea Britanie. Masura fara precedent luata dupa Brexit

Romania va asigura cetatenilor ei o prezenta decenta si consistenta in Marea Britanie. Este asigurarea data de noul ambasador la Londra romanilor care traiesc si muncesc in Regat,.

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit.

Ambasadorul Dan Mihalache face apel la calm pentru romanii din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie, dupa Brexit. Dan Mihalache spune ca nu exista niciun risc imediat ca acestia sa is.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )