Libnet.ro
UNICEF

22:15

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Hotnews Hotnews,
 TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii. continuă pe Hotnews

Udrea DEZVALUIE TOT despre RELATIA cu Traian Basescu: Cele mai frumoase momente erau in Cismigiu. Stateam pana TARZIU in NOAPTE

Au fost facute o multime de speculatii pe seama apropierii nefiresti dintre Traian Basescu si fosta blonda de la Cotroceni, Elena Udrea. intr-un interviu acordat recent, Elena Udrea a povestit, deschisa, cum a.

10 ani sub Basescu. Ce a pierdut si ce a castigat economia Romaniei in perioada 2004-2014

Peste doua zile, mandatul presedintelui Basescu se incheie in mod oficial, dupa 10 ani in care acesta s-a aflat la carma Romaniei. Sa ne uitam putin la ce s-a petrecut in economie in perioada 2004-2014, analizand strict din punct de vedere economic evolutia tarii noastre. Istoria economiei moderne a Romaniei va retine faptul ca in timpul mandatelor lui Traian Basescu Romania a aderat la Uniunea Europeana 2007), a trecut prin criza economica globala si a amanat adoptarea monedei europene programata pentru 2014), lasand acest ambitios proiect, mostenire lui Klaus Johannis. Au existat in tot acest timp 2004-2014) performante economice notabile, asa cum au existat gesturi economice discutabile vezi cazul taierilor de salarii din 2010). Dar sa vedem de unde porneam atunci si unde suntem acum.

Ce s-a ales de sloganul Sa traiti bine! in 10 ani de mandat Basescu

Adevarul va prezinta o fotografie a celor doua mandate ale presedintelui Traian Basescu, asa cum au fost ele, cu bune si cu rele. Duminica, 21 decembrie, este ultima zi a lui Basescu la Cotroceni.

Cum a ajuns Traian Basescu cel mai longeviv lider european. Basescu i-a luat fata pana si Angelei Merkel

La incheierea celor doua mandate de presedinte, Traian Basescu este cel mai vechi lider din Consiliul European, fiind urmat de cancelarul german, Angela Merkel. Ieri a avut loc ultima reuniune a Consiliului European la care a participat Traian Basescu.

SONDAJ. Cele mai importante evenimente din 2014

20 ianuarie accident Apuseni 31 iulie inundatii Teleorman 29 iulie inundatii Gorj 16 decembrie accident elicopter SMURD Siutghiol 6 ianuarie condamnare Nastase 30 ianuari .

Gala premiilor Stars Awards - Cele mai importante personalitati ale Romaniei au fost premiate de Antena Stars

Antena Stars a sarbatorit un an de la lansare printr-un eveniment grandios -Stars Awards- in care personalitati marcante din diverse domenii de activitate au fost premiate.

FOTO Traian Basescu, jurnal de calatorie in judetul Suceava, in zece ani de mandat

In cele doua mandate de presedinte, Traian Basescu a ajuns in judetul Suceava de numeroase ori. Vizitele la socrii din Burdujeni, la manastiri, la sarbatori campenesti, la actiuni de plantare sau repetatele inspectii in teren dupa inundatiile din 2008 si 2010 pot fi amintite in jurnalul de calatorie al lui Traian Basescu in judetului Suceava.

Dupa 10 ani de mandat, Basescu merita 10 ani de puscarie. Mesajele telespectatorilor Antena 3 pentru Traian Basescu

Antena 3 va invita sa va spuneti parerea despre Traian Basescu si activitatea sa din ultimii 10 ani. Asteptam opiniile dumneavoastra pe adresa de e. mail adiobasescu@antena3. ro. Va invitam sa ne.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

FOTO Traian Basescu, jurnal de calatorie in judetul Suceava

In cele doua mandate de presedinte, Traian Basescu a ajuns in judetul Suceava de numeroase ori. Vizitele la socrii din Burdujeni, la manastiri, la sarbatori campenesti, la actiuni de plantare sau repetatele inspectii in teren dupa inundatiile din 2008 si 2010 pot fi amintite in jurnalul de calatorie al lui Traian Basescu in judetului Suceava.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )