Libnet.ro
UNICEF

14:45

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu, din cauza conditiilor meteo

Hotnews Hotnews,
 Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu, din cauza conditiilor meteo

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu si nu la Bucuresti, din cauza conditiilor meteo, transmite Realitatea TV. Presedintele Basescu se intorcea vineri de la Consiliul European, ultimul summit la care participa inainte de terminarea mandatului. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Avionul presedintelui Traian Basescu, fortat sa aterizeze la Sibiu

Avionul presedintelui Traian Basescu a fost fortat sa aterizeze, vineri, la Sibiu, relateazaB1 TV. Masura a fost luata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Decizia a fost luata de SPP si Autor.

Traian Basescu: Voi propune la Bruxelles o solutie ca Romania sa nu piarda banii necheltuiti din fonduri europene

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca se gandeste la o solutie pe care o va propune, astfel ca Romania sa nu piarda banii din actualul exercitiu bugetar, pentru fondurile europene, care se incheie in 2015.

Traian Basescu sustine cresterea sanctiunilor impotriva Moscovei: Cred ca usor, usor domnul Putin o sa renunte la aroganta

Presedintele Traian Basescu a declarat, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca va sustine in cadrul reuniunii cresterea sanctiunilor impotriva Moscovei, in conditiile in care situatia din estul Ucrainei se indreapta.

FOTO Ultimul Consiliu European al lui Traian Basescu, in imagini

Presedintele Traian Basescu s-a intors vineri de la Bruxelles, unde a participat la ultima reuniune a Consiliului European.

Traian Basescu: Ministrul Apararii mi-a dat sarcina prin presa. Tinde sa dovedeasca ca nu intelege nimic

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca a vazut sarcina primita prin presa, de la ministrul Apararii, sa rezolve la Consiliu problema bugetului Apararii, el aratand ca Mircea Dusa tinde sa dovedeasca si public ca nu intelege nimic.

VIDEO. Traian Basescu: Dusa mi-a dat sarcina prin presa, tinde sa dovedeasca ca nu intelege nimic

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat, joi, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca a vazut sarcina primita prin presa, de la ministrul Apararii, sa rezolve la Consiliu problema bugetului Apararii, el aratand ca Dusa tinde sa dovedeasca si public ca nu intelege nimic.

Cum a ajuns Traian Basescu cel mai longeviv lider european. Basescu i-a luat fata pana si Angelei Merkel

La incheierea celor doua mandate de presedinte, Traian Basescu este cel mai vechi lider din Consiliul European, fiind urmat de cancelarul german, Angela Merkel. Ieri a avut loc ultima reuniune a Consiliului European la care a participat Traian Basescu.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

Traian Basescu si Maria Basescu au sarbatorit 39 de ani de casnicie

Traian Basescu si Maria Basescu au sarbatorit 39 de ani de casnicie. Aniversarea a avut loc in cadru discret. Iata cum au petrecut.

VIDEO Traian Basescu: Numirea ministrilor, act de executare a deciziei Parlamentului. E motivul pentru care accept numirea lui Liviu Pop si Sorin Campeanu, care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public

Ceremonia de la Cotroceni in cadrul careia noii ministri au depus juramantul a inceput cu o precizare facuta de Traian Basescu. Seful statului a explicat ca, potrivit Constitutiei, numirea de catre presedintele Romaniei a ministrilor este un act de executare a deciziei Parlamentului, un act obligatoriu pe care in cazul in care nu l-ar executa, presedintele ar produce o grava incalcare a Constituiei. Acesta este si motivul pentru care astazi accept numirea ministrilor Liviu Pop Dialog social - n. red. ) si Sorin Campeanu noul ministru al Educatiei - n. red. ) care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public, a afirmat Traian Basescu. Seful statului a facut astfel referire la implicarea celor doi in mentinerea titlului de doctor al lui Victor Ponta in anul 2012, cand a izbucnit scandalul de plagiat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )