Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu, despre vicepremierul rus Dmitri Rogozin: A procedat ca un descreierat din Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre vicepremierul rus Dmitri Rogozin: A procedat ca un descreierat din Statul Islamic

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, l-a criticat dur pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe care l-a calificat drept un politician las. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre vicepremierul Rusiei: Unul din cei mai lasi politicieni pe care i-am putut vedea. Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, l-a criticat dur pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe care l-a calificat drept un politician las.

Reactia Administratiei Putin, dupa ce Chisinaul l-a declarat pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin persona non grata

Decizia Chisinaului de a-l declara pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin drept persona non grata in Republica Moldova a fost calificata de Kremlin drept inacceptabila.

Traian Basescu, atac extrem de dur la adresa lui Dmitri Rogozin: A procedat ca un descreierat(VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca vicepremierul rus Dmitri Rogozin este un politician foarte las. Basescu si-a exprimat.

Igor Dodon sfideaza Guvernul Republicii Moldova: S-a intalnit cu Dmitri Rogozin, la Teheran, desi vicepremierul rus a fost declarat persona non-grata. El acuza autoritatile moldovenesti ca au o politica agresiva

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a intalnit, sambata, la Teheran, cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, desi Guvernul de la Chisinau l-a declarat pe oficialul rus persona non grata.

Dodon, intalnire cu Dmitri Rogozin, dupa ce vicepremierul rus a fost declarat persona non grata de Guvernul de la Chisinau

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook, ca va avea o intrevedere la Teheran cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, dupa ce oficialul rus a fost.

Ion Sturza, despre situatia din jurul scandalului cu Rogozin: De la razboi rece se va trece la masuri destul de dureroase

Fostul premier de la Chisinau, Ion Sturza, spera ca decizia de a-l declara pe vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, persoana indezirabila in Republica Moldova este una calculata si asumata si nu doar un raspuns emotional la niste declaratii ale lui Rogozin vizavi de unii lideri politici de la Chisinau.

Igor Dodon s-a intalnit cu Dmitri Rogozin, la Teheran, la cateva zile dupa ce acesta a fost declarat persona non-grata in Republica Moldova(FOTO)

Presedintele moldovean Igor Dodon s-a intalnit cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, la Teheran, in marja ceremoniei de investire a presedintelui iranian reales Hassan Rohani, informeaza.

Dmitri Rogozin s-a intalnit cu Igor Dodon la Ambasada Rusiei la Teheran, in marja ceremoniilor de investire a lui Hassan Rohani

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a intalnit cu presedintele moldovean Igor Dodon in marja ceremoniei de investire a presedintelui iranian reales Hassan Rohani, la Teheran, relateaza agentia rusa Tass, citata de News. ro.

Rogozin s-a intalnit cu Dodon la Ambasada Rusiei la Teheran, cu ocazia ceremoniilor de investire a lui Rohani

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a intalnit cu presedintele Igor Dodon in marja ceremoniei de investire a presedintelui iranian reales Hassan Rohani, la Teheran, relateaza Tass.

Dodon s-a intalnit cu Rogozin la Teheran: Le-am cerut partenerilor rusi sa se abtina de la sanctiuni

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a intalnit sambata, 5 august, cu Igor Dodon in marja ceremoniei de investire a presedintelui iranian reales Hassan Rohani, la Teheran. Presedintele Republicii Moldova a anuntat ca dialogul a fost unul constructiv si ca a fost abordata situatia actuala a relatiilor moldo-ruse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )