Libnet.ro
UNICEF

07:15

Traian Basescu, dezlantuit la adresa guvernului, procurorul general, sefei DNA si a ambasadelor: Mint cu nerusinare in presa internationala / Guvernul Grindeanu si-a terminat mandatul, trebuie sa plece (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dezlantuit la adresa guvernului, procurorul general, sefei DNA si a ambasadelor: Mint cu nerusinare in presa internationala / Guvernul Grindeanu si-a terminat mandatul, trebuie sa plece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuitduminica seara in emisiunea Dosar de Politician lansand acuzatii la adresa tutoror, de la guvern, la procuror general Augustin Lazar,. continuă pe B1

Traian Basescu, dezlantuit la adresa guvernului, procurorul general, sefei DNA si a ambasadelor: Mint cu nerusinare in presa internationala/ Guvernul Grindeanu si-a terminat mandatul, trebuie sa plece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuitduminica seara in emisiunea Dosar de Politician lansand acuzatii la adresa tutoror, de la guvern, la procuror general Augustin Lazar,.

Traian Basescu ii sustine pe manifestantii din Piata Victoriei si cere demisia Guvernului Grindeanu. A incercat sa minta o populatie intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la TVR 1 ca protestatarii din Piata Victoriei cer demisia Guvernului Grindeanu, lucru cu care el este de acord .

Procurorul general al SUA, Jeff Sessions: America trebuie sa puna capat imigratiei ilegale. Avem nevoie un sistem care serveste intereselor poporului nostru

Statul american ar trebui sa puna capat imigratiei ilegale, a afirmat procurorul general al Statelor Unite ale Americii, Jeff Sessions, la scurt timp dupa depunerea juramantului.

Augustin Lazar cere ca procurorul general sa fie numit la propunerea CSM

Augustin Lazar cere printr-un mesaj pe Facebook, ca procurorul general sa fie numit la propunerea CSM, printr-o procedura asemanatoare cu numirea presedintelui inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ).

Traian Basescu, despre situatia din Romania: Este atmosfera de razboi hibrid, care se duce cu dezinformare, cu manipulare, pana la prabusirea institutiilor statului

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, sustine, in contextul celor 13 zile consecutive de proteste din tara, ca in Romania este o atmosfera de razboi hibrid. in opinia sa, in astfel de momente nu mai trebuie sa torni gaz pe foc.

Klaus Iohannis, CRITICAT DUR de Traian Basescu. Discursul din Parlament, marul discordiei

Traian Basescu spune ca daca ar fi fost in locul lui Klaus Iohasnnis nu ar fi mers la niciun protest din cauza faptului ca niciunul nu a fost autorizat, facand referire la prezenta presedintelui la.

Traian Basescu RUPE TACEREA. MOTIVUL pentru care Guvernul PSD trebuie sa-si dea demisia

Traian Basescu a vorbit intr-un interviu pentru TVR despre motivul pentru care Guvernul PSD ar trebui sa plece de la conducere. Fostul presedinte al Romaniei spune ca oamenii care protesteaza.

Povesti amuzante din lumea politicienilor: Cum au conlucrat Traian Basescu si Adrian Nastase ca sa ii sparga usa de la locuinta lui Nicolae Vacaroiu (VIDEO)

Traian Basescu si Adrian Nastase i-au spart usa apartamentului lui Nicolae Vacaroiu! Cei trei politicieni au fost vecini, iar presedintele Curtii de Conturi era plecat din capitala, dar a uitat un robinet.

Presedintele PMP, Traian Basescu: Functia mea va fi greu de preluat. Am schimbat numerosi presedinti de organizatii din cadrul partidului

In urma sedintei Colegiului National al PMP au fost schimbati 19 presedinti de organizatii care nu au trecut pragul de 5% la alegerile legislative si numiti presedinti interimari din randul parlamentarilor, a declarat Traian Basescu, adaugand ca, in acest context, functia sa va fi greu de preluat.

Presedintele PMP, Traian Basescu: Vom vota pentru abrogarea Ordonantei 13 si pentru aprobarea prin lege a Ordonantei 14

Parlamentarii Partidului Miscarea Populara vor vota legea de adoptare a ordonantei de urgenta care abroga OUG 13, a anuntat liderul PMP, Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )