Libnet.ro
UNICEF

22:46

Presedintele PMP, Traian Basescu: Vom vota pentru abrogarea Ordonantei 13 si pentru aprobarea prin lege a Ordonantei 14

România Liberă România Liberă,
Presedintele PMP, Traian Basescu: Vom vota pentru abrogarea Ordonantei 13 si pentru aprobarea prin lege a Ordonantei 14

Parlamentarii Partidului Miscarea Populara vor vota legea de adoptare a ordonantei de urgenta care abroga OUG 13, a anuntat liderul PMP, Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Presedintele PMP, Traian Basescu: Functia mea va fi greu de preluat. Am schimbat numerosi presedinti de organizatii din cadrul partidului

In urma sedintei Colegiului National al PMP au fost schimbati 19 presedinti de organizatii care nu au trecut pragul de 5% la alegerile legislative si numiti presedinti interimari din randul parlamentarilor, a declarat Traian Basescu, adaugand ca, in acest context, functia sa va fi greu de preluat.

Presedintele PMP, Traian Basescu: Stam aici, in Parlament, cateva sute de oameni si unele legi ies tot proaste

Indiferent de numarul mare de parlamentari, unele legi tot proaste ies, a declarat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in deschiderea sedintei Colegiului National al partidului.

Traian Basescu, sfat catre elevi: Cei care nu au o meserie si fac politica nu sunt decat caratori de geanta

Liderul PMP, Traian Basescu a transmis unui grup de olimpici din Ialomita ca inainte de a intra in politica este necesar de a-si consolida o cariera profesionala solida, potrivit Stiri pe.

Basescu: Stam aici in Parlament cateva sute de oameni si unele legi ies tot proaste, cum e Codul penal

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, vineri, in deschiderea sedintei Colegiului National al partidului, in care se analizeaza rezultatul alegerilor parlamentare pe organizatii si regulamenul premergator alegerilor interne, ca, desi sunt cateva sute de parlamentari unele legi tot proaste ies, dand exemplul Codului penal. Traian Basescu nu spune insa ca Guvernul Boc a modificat Codul penal.

Basescu: in 1990, minerii au ciomagit cu sarg si incredibila violenta. in 2017, oamenii au demonstrat pasnic, zile in sir

Presedintele PMP, Traian Basescu, a facut, joi, intr-un mesaj pe Facebook, o comparatie intre iunie 1990 si februarie 2017, spunand ca, oricat sunt unii de carcotasi, trebuie sa recunoastem ca progresul Romaniei si al romanilor este enorm si ireversibil. in timp ce minerii au ciomagit cu sarg, manifestantii de acum au protestat pasnic.

Traian Basescu face o comparatie intre regimul lui Iliescu si cel al lui Iohannis: Progresul Romaniei si al romanilor este enorm si ireversibil

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca progresul Romaniei este enorm in 2017, fata de iunie 1990. Pentru a-si sustine cele spuse, fostul sef de stat a facut o comparatie pe pagina sa de Facebook, intre presedintele Ion Iliescu si presedintele Klaus Iohannis.

Replici acide in Parlament, intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Cand ai dosar de abuz in serviciu, lasi ciocu mic, domnu Dragnea?

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a avut un schimb de replici acide cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, chiar in Parlament. Traian Basescu a adus in discutie dosarul de abuz in serviciu al liderului PSD, cel din urma replicandu-i ca nu este cazul .

Traian Basescu o incurajeaza pe sotia lui Sorin Grindeanu: Fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi. Sunteti sotia premierului, ce Dumnezeu!

Fostul sef al statului, senatorul Traian Basescu, a incurajat-o, intr-o postare pe Facebook, pe sotia premierului Sorin Grindenu, dupa ce aceasta ar fi scris, pe contul de Facebook al nepoatei sale, un mesaj de sustinere pentru actualul sef al Executivului.

FOTO. Un monument clujean a fost vandalizat cu imagini care ii infatiseaza pe Liviu Dragnea, Victor Ciorbea si Traian Basescu dupa gratii

Monumentul Eroilor situat pe dealul Cetatuia din municipiul Cluj-Napoca a suferit mici imbunatatiri, pe trei dintre laturile edificiului fiind lipite afise cu portretele anumitor politicieni, intre care Liviu Dragnea, Victor Ciorbea si Traian Basescu, transmite presa locala.

Traian Basescu: Am fost cel mai informat om politic, dar nu am stiu decat 10%! Mesaj catre Dragnea si Tariceanu: Vorbiti cu cetatenii (VIDEO)

Show in Parlamentul Romaniei cu Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu! Cei trei s-au intrecut in glume in timpul dezbaterii parlamentare din timpul motiunii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )