Libnet.ro
UNICEF

07:15

Traian Basescu, din nou la sediul PMP

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, din nou la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Fostul sef al statului a mai fost la sediul PMP din strada. continuă pe Antena3

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, au precizat surse din partid pentru Mediafax.

Traian Basescu a mers vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, conform Mediafax.

Traian Basescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Basescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou, joi, la sediul PMP. Traian Basescu s-ar putea implica in alegerile care au loc in weekend in filiale din PMP. Sambata, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind.

Tomac (PMP): Nu cred ca e cazul sa oficializam relatia intre noi si Traian Basescu printr-o adeziune

Presedintele PMP, Eugen Tomac, declara ca Traian Basescu poate merge oricand vrea la sediul PMP, inclusiv in absenta sa, adaugand ca fostul presedinte al Romaniei nu este membru PMP, dar ca nu este cazul sa fie oficializata relatia intre el si partid printr-o adeziune.

Traian Basescu si-a petrecut dimineata la partidul Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu si-a petrecut dimineata la sediul PMP. Coincidenta sau nu, Basescu a fost la sediul Partidului Miscarea Populara PMP) si in urma cu doua saptamani, cand Elena Udrea a.

Aurelian Pavescu, Traian Basescu si liderii PMP au discutat despre strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD

Strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD au fost discutate miercuri in cadrul unei intalniri intre liderul PNTCD Aurelian Pavelescu, fostul presedinte Traian Basescu si liderii PMP, potrivit unui.

intalnire intre Pavelescu si Basescu, pe tema aliantei PMP-PNTCD

Liderul taranist Aurelian Pavelescu s-a intalnit, miercuri, cu fostul presedinte Traian Basescu si lideri ai PMP, pentru a discuta despre strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD semnata in urma cu cateva luni intre cele doua partide, conform unui comunicat PNTCD, informeaza Mediafax.

Ce facea Traian Basescu in timp ce Udrea voia MILA colegilor parlamentari. MESAJUL secret transmis de fostul presedinte protejatei sale

Elena Udrea este din nou la un pas de a ajunge in catuse, dupa ce Camera Deputatilor a incuviintat arestarea sa in Dosarul Gala Bute. in timp ce Udrea trece prin cele mai groaznice momente ale .

Bogdan Dragoi, fostul consilier al lui Traian Basescu, vrea sa preia conducerea SIF Banat-Crisana, loc ramas liber dupa arestarea lui Dragos Bilteanu

Bogdan Dragoi, fost ministru de Finante si fost consilier al presedintelui Traian Basescu, candideaza pentru un loc in board-ul SIF Banat-Crisana SIF1) si spune ca vizeaza chiar functiile de presedinte si director general, ocupate anterior de omul de.

Traian Basescu: Nu cred ca Blaga a dus bani acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, referitor la acuzatiile lui Dorin Cocos ca i-ar fi dat bani lui Vasile Blaga in campanie, ca nu crede ca Blaga a adus bani acasa, scrie Mediafax. Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )