Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, au precizat surse din partid pentru Mediafax. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor iCCJ: Conteaza mult ca ma sustine fostul presedinte Traian Basescu

Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata, la ora 7. 45, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde incepand cu ora 8. 00 se judeca solicitarea DNA de arestare a fostului ministru, in Dosarul Gala Bute. La sosirea.

intalnire intre Pavelescu si Basescu, pe tema aliantei PMP-PNTCD

Liderul taranist Aurelian Pavelescu s-a intalnit, miercuri, cu fostul presedinte Traian Basescu si lideri ai PMP, pentru a discuta despre strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD semnata in urma cu cateva luni intre cele doua partide, conform unui comunicat PNTCD, informeaza Mediafax.

Traian Basescu a mers vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, conform Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Fostul sef al statului a mai fost la sediul PMP din strada.

Traian Basescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Basescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou, joi, la sediul PMP. Traian Basescu s-ar putea implica in alegerile care au loc in weekend in filiale din PMP. Sambata, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind.

Traian Basescu si-a petrecut dimineata la partidul Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu si-a petrecut dimineata la sediul PMP. Coincidenta sau nu, Basescu a fost la sediul Partidului Miscarea Populara PMP) si in urma cu doua saptamani, cand Elena Udrea a.

Aurelian Pavescu, Traian Basescu si liderii PMP au discutat despre strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD

Strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD au fost discutate miercuri in cadrul unei intalniri intre liderul PNTCD Aurelian Pavelescu, fostul presedinte Traian Basescu si liderii PMP, potrivit unui.

Fostul presedinte recunoaste protectia fratelui penal. Radu Tudor despre afirmatiile lui Basescu: Spovedania unui mafiot

Jurnalistul Radu Tudor a aratat ca mai multe afirmatii facute de fostul presedinte Traian Basescu in interviul pe care l-a dat in aceasta seara ar putea sa le dea suficiente motive procurorilor DNA sa-l puna.

Traian Basescu: Nu cred ca Blaga a dus bani acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, referitor la acuzatiile lui Dorin Cocos ca i-ar fi dat bani lui Vasile Blaga in campanie, ca nu crede ca Blaga a adus bani acasa, scrie Mediafax. Traian.

Traian Basescu: Perspectiva e sa fie daramat Guvernul Ponta. Daca si Iohannis face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca, daca ar fi in locul lui Klaus Iohannis ar schimba guvernul. Un presedinte care nu are un guvern n.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )