Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu: Din pacate, in momentul de fata avem prea multi judecatori timorati, ei trebuie incurajati

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Din pacate, in momentul de fata avem prea multi judecatori timorati, ei trebuie incurajati

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca, in momentul de fata, sunt prea multi judecatori timorati, care trebuie incurajati sa fie de acord sau nu cu rechizitoriile procurorilor, adaugand ca a vazut destule astfel de documente care sunt editoriale, fara probe. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Din pacate, in momentul de fata avem prea multi judecatori timorati iar unele rechizitorii sunt editoriale

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca in momentul de fata sunt prea multi judecatori timorati, iar unele rechizitorii ale procurorilor sunt editoriale, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: Avem prea multi judecatori timorati de campaniile de presa. Trebuie sa militam pentru intarirea autoritatii si autonomiei judecatorilor

In momentul de fata sunt prea multi judecatori timorati, care trebuie insa incurajati, este de parere Traian Basescu. Totodata, unele rechizitorii ale procurorilor, sustine acesta, seamana mai mult a.

Basescu: Avem prea multi judecatori timorati

Fostul presedinte Traian Basescu a subliniat, duminica, la Alba Iulia, ca in momentul de fata sunt prea multi judecatori timorati, iar unele rechizitorii ale procurorilor sunt editoriale.

Basescu: Avem prea multi judecatori timorati

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, duminica, la Alba Iulia, ca in momentul de fata sunt prea multi judecatori timorati, iar unele rechizitorii ale procurorilor sunt editoriale, informeaza Agerpres.

Anuntul de ultima ora al lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca, probabil, din toamna se va inscrie in Partidul Miscarea Populara, noteaza Agerpres. Basescu a participat la Conferinta Regionala.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica (VIDEO)

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

Traian Basescu face apologia unirii cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca sansa Republicii Moldova de a ajunge in Uniunea Europeana este unirea cu Romania,.

Traian Basescu, laude publice pentru Klaus Iohannis

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca presedintele Klaus Iohannis a procedat corect trimitand Codul fiscal inapoi .

Traian Basescu: Medicii ar trebui sa fie angajati ai spitalelor, nu ai statului

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara PMP), ca o noua lege a sanatatii este mai mult decat necesara, sustinand ca medicii ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )