Libnet.ro
UNICEF

09:00

Traian Basescu, la final de mandat. Romania e o tara sigura datorita modului in care institutiile ei functioneaza

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, la final de mandat. Romania e o tara sigura datorita modului in care institutiile ei functioneaza

Traian Basescu a sustinut ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,. continuă pe Antena3

Basescu, la final de mandat: Romania nu poate accepta si nu isi doreste proiectul South Stream

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca s-a opus din nou reluarii proiectului South Stream, suprasustinut de OMV Petrom, care ar dori sa pompeze gazul din Marea Neagra in South Stream, ceea ce ar face din Romania, care e proprietara gazului, o tara dependenta de infrastructura Gazprom.

LIVE TEXT. Bilantul lui Traian Basescu. Romania e o tara sigura datorita modului in care institutiile ei functioneaza

Traian Basescu sustine ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

Traian Basescu: Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice, a sistemului de taxe

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in conferinta de final de mandat, ca este de parere ca Romania are nevoie de o reforma a finatelor publice. Va asigur ca e un lucru ce trebuie.

Basescu, la final de mandat, catre Antena 3: Fratele meu nu a luat bani. Dumneavoastra, Abraham si Bercea ati facut o inscenare

In ultima conferinta de presa sustinuta in calitate de presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat ca fratele lui, Mircea Basescu, nu a luat bani, referindu-se la acuzatia potrivit careia acesta ar fi primit 250. 000 de euro pentru a-l scapa de inchisoare pe Bercea Mondial, adusa in discutie de un jurnalist Antena 3.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

Traian Basescu: Din punct de vedere al securitatii, Romania e mai sigura ca niciodata

Traian Basescu a vorbit sambata seara, in cadrul ultimei conferinte de presa pe care a sustinut-o in calitate de sef al statului, despre subiectul securitatii nationale. Presedintele a tinut sa.

Traian Basescu: Din punct de vedere al securitatii, Romania e mai sigura ca niciodata (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit sambata seara, in cadrul ultimei conferinte de presa pe care a sustinut-o in calitate de sef al statului, despre subiectul securitatii nationale. Presedintele a tinut sa.

Traian Basescu prezinta sambata bilantul celor zece ani de mandat

Au mai ramas cateva ore din mandatul presedintelui Traian Basescu, asa ca seful statului va prezenta sambata bilantul celor zece ani in care a condus tara de la Palatul Cotroceni. Cu o zi inainte de.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

LIVE TEXT. Bilantul lui Traian Basescu, la Antena 3

Traian Basescu sustine ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )