Libnet.ro
UNICEF

13:45

Traian Basescu: Firme romanesti ca Romelectro si SIVECO, interesate sa intre pe piata din Turkmenistan

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu: Firme romanesti ca Romelectro si SIVECO, interesate sa intre pe piata din Turkmenistan

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intrevederea cu presedintele turkmen Gurbanguli Berdamuhamedov, ca firmele romanesti Romelectro si SIVECO sunt interesate sa intre pe piata din Turkmenistan in domeniile constructiilor energetice si IT, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu: Firme romanesti ca Romelectro si SIVECO, interesate sa intre pe piata din ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intrevederea cu presedintele Gurbanguli Berdamuhamedov, ca firmele romanesti Romelectro si SIVECO sunt interesate sa intre pe piata din Turkmenistan in domeniile constructiilor energetice si IT, informeaza Mediafax. Seful statului a afirmat ca pe langa Romelectro si SIVECO mai sunt si alte firme romanesti interesate sa obtina contracte in Turkmenistan pentru furnizare si mentenanta de utilaj petrolier si de extractie a gazelor naturale, precum si in .

Basescu: Turkmenistanul doreste certitudini pentru gazele livrate UE. Firme romanesti, interesate sa intre pe piata turkmena

Firmele romanesti vor patrunde pe piata din Turkmenistan, a anuntat presedintele Traian Basescu. Seful statului se afla in aceste zile in Turkmenistan in cadrul unei intalniri oficiale cu.

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari ca Italia sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit miercuri la Cotroceni cu Margherita Boniver, presedintele Comitetului Parlamentar Schengen din Parlamentul Italiei, ocazie cu care oficialul italian i-a dat asigurari ca tara sa sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Schengen, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari ca Italia sustine aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari din partea oficialilor italieni ca tara sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la Schengen, scrie Mediafax. Seful statului a primit-o miercuri, la.

Presedintele Traian Basescu efectueaza in 11 si 12 octombrie o vizita oficiala in Turkmenistan

Presedintele Traian Basescu va face o vizita oficiala in Turkmenistan in perioada 11-12 octombrie, la invitatia presedintelui Gurbanguli Berdamuhamedov, anunta Administratia Prezidentiala. Pe agenda.

Traian Basescu va face, joi si vineri, o vizita oficiala in Turkmenistan

Presedintele Traian Basescu va efectua, joi si vineri, o vizita oficiala in Turkmenistan, la invitatia presedintelui turkmen, Gurbanguli Berdamuhamedov, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.

Traian Basescu: Istoria Holocaustului din Romania trebuie asumata ca parte a istoriei nationale

Presedintele Traian Basescu a transmis, cu prilejul Zilei de Comemorare a victimelor Holocaustului din Romania, un mesaj de asumare a istoriei Holocaustului ca parte a istoriei nationale, el apreciind ca au.

Traian Basescu, cu prilejul comemorarii victimelor Holocaustului: Este necesar sa combatem antisemitismul si xenofobia care, din pacate, sunt si astazi activate de revenirea miturilor national-comunismului

Este necesar sa cunoastem si sa evaluam critic istoria noastra recenta si, totodata, sa combatem antisemitismul si xenofobia care, din pacate, sunt si astazi activate de revenirea miturilor national-comunismului, arata presedintele Traian Basescu in mesajul transmis cu prilejul Zilei de Comemorare a Victimelor Holocaustului din Romania.

Traian Basescu se intalneste la Cotroceni cu presedintele Comitetului Schengen din ...

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa o primeasca miercuri, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, pe Margherita Boniver, presedintele Comitetului Parlamentar Schengen din Parlamentul Republicii Italiene, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un anunt de presa.

Ungureanu: Suspendarea presedintelui Traian Basescu a dus la deprecierea leului.

Mihai Razvan Ungureanu, copresedinte al Aliantei Romania Dreapta ARD), a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte organizate pe tema bilantului guvernului lui Victor Ponta, ca suspendarea presedintelui Traian Basescu a dus la deprecierea leului in raport cu euro si atingerea in luna august a unui mini istoric. Ungureanu a facut referire si la problema absorbtiei fondurilor europene. Copresedintele ARD a subliniat ca este primul an in care Romania pierde bani prin procesul de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )