Libnet.ro
UNICEF

20:45

Traian Basescu: Istoria Holocaustului din Romania trebuie asumata ca parte a istoriei nationale

B1 B1,
Traian Basescu: Istoria Holocaustului din Romania trebuie asumata ca parte a istoriei nationale

Presedintele Traian Basescu a transmis, cu prilejul Zilei de Comemorare a victimelor Holocaustului din Romania, un mesaj de asumare a istoriei Holocaustului ca parte a istoriei nationale, el apreciind ca au. continuă pe B1

Traian Basescu, cu prilejul comemorarii victimelor Holocaustului: Este necesar sa combatem antisemitismul si xenofobia care, din pacate, sunt si astazi activate de revenirea miturilor national-comunismului

Este necesar sa cunoastem si sa evaluam critic istoria noastra recenta si, totodata, sa combatem antisemitismul si xenofobia care, din pacate, sunt si astazi activate de revenirea miturilor national-comunismului, arata presedintele Traian Basescu in mesajul transmis cu prilejul Zilei de Comemorare a Victimelor Holocaustului din Romania.

Ungureanu a transmis un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania

Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a transmis un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, cu ocazia Zilei Holocaustului, dedicata comemorarii victimelor Holocaustului din Romania, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Traian Basescu a intrat in istoria Romaniei ca presedintele care a facut ce-a vrut din Justitie. A facut peste 4200 de schimbari in sistemul judiciar

Traian Basescu a facut cele mai multe schimbari in justitie dintre toti presedintii Romaniei. Actualul presedinte a emis in fiecare luna de mandat cate 50 de decrete de schimbare a procurorilor si judecato.

Ungureanu: Suspendarea presedintelui Traian Basescu a dus la deprecierea leului.

Mihai Razvan Ungureanu, copresedinte al Aliantei Romania Dreapta ARD), a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte organizate pe tema bilantului guvernului lui Victor Ponta, ca suspendarea presedintelui Traian Basescu a dus la deprecierea leului in raport cu euro si atingerea in luna august a unui mini istoric. Ungureanu a facut referire si la problema absorbtiei fondurilor europene. Copresedintele ARD a subliniat ca este primul an in care Romania pierde bani prin procesul de .

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari ca Italia sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit miercuri la Cotroceni cu Margherita Boniver, presedintele Comitetului Parlamentar Schengen din Parlamentul Italiei, ocazie cu care oficialul italian i-a dat asigurari ca tara sa sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Schengen, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari ca Italia sustine aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari din partea oficialilor italieni ca tara sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la Schengen, scrie Mediafax. Seful statului a primit-o miercuri, la.

Traian Basescu respinge BAC-ul profesional. Acesta a retrimis legea la Parlament

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, cererea de reexaminare asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 73/2010 pentru modificarea Legii invatamantului nr. 84/1995, se arata.

Presedintele Traian Basescu efectueaza in 11 si 12 octombrie o vizita oficiala in Turkmenistan

Presedintele Traian Basescu va face o vizita oficiala in Turkmenistan in perioada 11-12 octombrie, la invitatia presedintelui Gurbanguli Berdamuhamedov, anunta Administratia Prezidentiala. Pe agenda.

Traian Basescu va face, joi si vineri, o vizita oficiala in Turkmenistan

Presedintele Traian Basescu va efectua, joi si vineri, o vizita oficiala in Turkmenistan, la invitatia presedintelui turkmen, Gurbanguli Berdamuhamedov, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.

Traian Basescu se intalneste la Cotroceni cu presedintele Comitetului Schengen din ...

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa o primeasca miercuri, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, pe Margherita Boniver, presedintele Comitetului Parlamentar Schengen din Parlamentul Republicii Italiene, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un anunt de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )