Libnet.ro
UNICEF

07:15

Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier fara victime. Masina de politie din fata coloanei oficiale in care se afla fostul presedinte, lovita de un sofer care i-a taiat calea (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier fara victime. Masina de politie din fata coloanei oficiale in care se afla fostul presedinte, lovita de un sofer care i-a taiat calea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost implicat intr-un accident rutier usor, duminica dimineata, in Bucuresti. Antemergatorul coloanei oficiale, in care se afla si eurodeputatul, a lovit o masina care. continuă pe B1

Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Ce s-a intamplat cu masinile din coloana oficiala

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a fost implicat intr-un eveniment rutier, sambata, dimineata, dupa ce masina in care circula, in coloana, a intrat in coliziune cu autoturismul de Politie care deschidea drumul.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier, produs pe E85, la intrare in judetul Buzau

Un grav accident rutier produs, vineri, pe DN2 E85, la Caldarusanca, s-a soldat cu ranirea a trei persoane. Soferul uneia dintre masini a ramas incarcerat iar dupa cateva zeci de minute a fost scos constient de pompieri si trasportat la spital.

MAE: Doi romani au murit si alti patru au fost raniti intr-un accident rutier din Olanda

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca noua romani au fost implicati intr-un accident rutier produs marti, in apropierea localitatii Medemblik, Regatul Tarilor de Jos. Doi dintre romani au murit, iar patru au fost raniti,acestia fiind spitalizati in stare buna.

VIDEO Doi muncitori sezonieri romani au murit intr-un accident rutier in Olanda

Doi cetateni romani au murit, iar altii sapte au fost raniti intr-un accident rutier produs luni dimineata in nordul Olandei.

VIDEO Masina a politiei locale, implicata intr-un accident rutier

O masina a Politiei Locale din comuna Runcu, judetul Gorj, a fost implicata, in aceasta dimineata, intr-un accident rutier care a avur loc Drumul National 67 D.

Traian Basescu: Daca Citu a imprumutat 3,2 miliarde de euro ca sa ii dea la pensii si la alocatii, e un criminal!

Traian Basescu l-a criticat in termeni duri pe ministrul de Finante Florin Citu.

Traian Basescu: Daca Citu a imprumutat 3,2 miliarde de euro ca sa ii dea la pensii si la alocatii, e un criminal!

Fostul presedinte Traian Basescu ii recomanda ministrului Finantelor Publice, Florin Citu sa nu majoreze pensiile si alocatiile pentru copii. El recomanda investirea banilor imprumutati.

Traian Basescu: Pandemia de coronavirus a venit si cu o parte buna. Copiii romanilor sunt extrem de talentati!

Traian Basescu e de parere ca marele castig al pandemiei de coronavirus este faptul ca profesorii au fost obligati sa treaca la predarea in modul online, iar daca se va continua in acest fel si dupa terminarea pandemiei, atunci elevii vor avea mult de castigat.

Coloana oficiala a lui Traian Basescu, implicata intr-un accident in Capitala

A fost un accident grav in Capitala in care a fost implicata o coloana oficiala formata din trei masini.

Tragedia fara margini care a indurerat un oras intreg. Cazul mortii unor fete intr-un accident rutier va fi cercetat din nou

Instanta din Teleorman a dispus refacerea cercetarii penale intr-un dosar care a schimbat viata a patru familii. Patru tinere din Zimnicea, cu varste intre 17 si 20 ani, au fost victimele unui teribil accident auto in mai 2018. Trei dintre ele au murit, iar a patra a supravietuit si a povestit cum s-a intamplat totul. Marturia ei este acum contestata chiar de mama soferitei, prietena sa, in masina careia s-au urcat cele patru fete.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )