Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu nu va fi invitat la aniversarea a 150 de ani de la infiintarea Senatului

B1 B1,
Traian Basescu nu va fi invitat la aniversarea a 150 de ani de la infiintarea Senatului

Presedintele Traian Basescu nu va fi invitat la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului. Conducerea Senatului a hotarat, luni, ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea. continuă pe B1

Traian Basescu nu va fi invitat la la ceremonia pentru 150 de ani de la infiintarea Senatului

Biroul Permanent al Senatului a aprobat luni, cu 6 voturi pentru si 2 impotriva ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea Senatului sa ii revina exclusiv lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele camerei superioare a Parlamentului, care a anuntat miercuri ca nu l-a invitat pe presedinte la aniversare si care, de altfel, a reiterat decizia.

Presedintele Traian Basescu NU va fi invitat la aniversarea Senatului

Conducerea Senatului a hotarat, luni, ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea Senatului revine exclusiv presedintelui acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, care, de.

Vine sau nu Traian Basescu la celebrarea a 150 de ani de la infiintarea Senatului. Suntem pregatiti de greva GENERALA

Discutiile pe tema prezentei lui Traian Basescu la sedinta de celebrare a 150 de ani de la infiintarea Senatului vor fi reluate astazi. Biroul Permanent al Senatului va relua discutiile dupa ce.

Traian Basescu: Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este de parere ca Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei prin tolerarea trecerii peste frontiera de stat a combatantilor si a echipamentului.

Traian Basescu cere Rusiei sa inceteze imediat orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse

Traian Basescu acuza Federatia Rusa ca are o responsabilitatea majora si directa in escaladarea conflictului din estul Ucrainei si cere Kremlinului sa inceteze imediat orice fel de sprijin pentru trupele separatiste paramilitare pro-ruse. Presedintele Basescu arata intr-un comunicat de presa ca Rusia sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei prin tolerarea trecerii peste frontiera de stat a combatantilor si a echipamentului militar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )