Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Vasile Blaga: Basescu nu va candida la Primaria Capitalei pentru ca are spirit de conservare. E un politician cu calitati, dar vremea sa s-a dus

Copresedintele PNL Vasile Blaga sustine ca Traian Basescu nu va candida la Primaria Capitalei din spirit de conservare si ca, in ciuda faptului ca e un politician cu calitati, vremea fostului presedinte s-a dus.

Basescu, intrebat despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Asta vedem

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat sambata, la Pitesti, ca pana in acest moment nu a luat o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei, potrivit.

Traian Basescu a anuntat in ce conditii candideaza la Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a adresat in aceasta seara un mesaj copresedintelui PNL Vasile Blaga: Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie, anunta tu ca vei ca.

Traian Basescu pastreaza misterul cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei

Fostul presedinte si liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca nu a luat inca o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei.

Traian Basescu, anunt despre eventuala sa candidatura la Primaria Capitalei: Decizia mea e luata!

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit. Decizia mea este luata, dar nu.

Vasile Blaga il invita pe Traian Basescu la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri, la Pitesti, ca o eventuala candidatura a lui Traian Basescu la functia de primar general al municipiului Bucuresti nu va influenta modul in care liberalii.

Traian Basescu, provocare-bomba pentru Vasile Blaga: Ai grija ce-ti doresti!

Presedintele PMP, Traian Basescu, i-a transmis copresedintelui PNL Vasile Blaga ca va intra in cursa pentru Primaria Capitalei daca si el isi va anunta candidatura la PMB in locul lui Marian Mu.

Theodor Stolojan considera ca Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan considera ca fostul presedinte Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la functia de primar al Municipiului Bucuresti.

Basescu il indeamna pe Blaga sa candideze la Primaria Capitalei:Te asigur ca atunci voi intra si eu in competitie, doar pentru a-ti administra o bataie electorala sora cu moartea

Fostul presedinte si primar al Capitalei Traian Basescu i-a transmis copresedintelui PNL Vasile Blaga ca daca va candida la PMB, atunci va intra si el in competitie. Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook in jurul miezului noptii, ca intr-un astfel de caz il va bate muuuuuuul mai rau decat a facut-o Oprescu in 2008 si ii transmite lui Blaga caeste mai onorabil sa fii caporal sub Basescu decit soldat prost sub Gorghiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )