Libnet.ro
UNICEF

11:15

Basescu il indeamna pe Blaga sa candideze la Primaria Capitalei:Te asigur ca atunci voi intra si eu in competitie, doar pentru a-ti administra o bataie electorala sora cu moartea

Hotnews Hotnews,
 Basescu il indeamna pe Blaga sa candideze la Primaria Capitalei:Te asigur ca atunci voi intra si eu in competitie, doar pentru a-ti administra o bataie electorala sora cu moartea

Fostul presedinte si primar al Capitalei Traian Basescu i-a transmis copresedintelui PNL Vasile Blaga ca daca va candida la PMB, atunci va intra si el in competitie. Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook in jurul miezului noptii, ca intr-un astfel de caz il va bate muuuuuuul mai rau decat a facut-o Oprescu in 2008 si ii transmite lui Blaga caeste mai onorabil sa fii caporal sub Basescu decit soldat prost sub Gorghiu. continuă pe Hotnews

Theodor Stolojan considera ca Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan considera ca fostul presedinte Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la functia de primar al Municipiului Bucuresti.

Traian Basescu a anuntat in ce conditii candideaza la Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a adresat in aceasta seara un mesaj copresedintelui PNL Vasile Blaga: Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie, anunta tu ca vei ca.

Basescu, intrebat despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Asta vedem

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat sambata, la Pitesti, ca pana in acest moment nu a luat o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei, potrivit.

Traian Basescu pastreaza misterul cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei

Fostul presedinte si liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca nu a luat inca o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei.

Grupul pentru Dialog Social lanseaza o petitie impotriva candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

Grupul pentru Dialog Social a lansat pe Internet o petitie impotriva candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Liderul din '90 al Pietei Universitatii, candidat la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE Marian Munteanu: imi biografia mea nu exista ceva de care sa-mi fie rusine Marian Munteanu, noul candidat al PNL in cursa pentru Primaria Capitalei, a declarat aseara, dupa validarea sa in BPN al liberalilor, ca in biografia lui nu se regaseste nimic de care sa-i fie rusine sau care sa-i aduca prejudicii de credibilitate. -------- Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din Piata Universitatii in 1990, este candidatul sustinut de PNL pentru Primaria Capitalei, potrivit unei decizii a comisiei de unificare a PNL, dupa retragerea din cursa a lui Ludovic Orban, anchetat de DNA, pentru ca a cerut 50. 000 de euro unui om de afaceri pentru campania electorala.

Nu e in regula. Nu suntem yesmeni. Vicepresedintele PNL, Nicolae Robu, nu este de acord cu desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei pentru PNL provoaca revolta in centrul partidului. Dupa ce Theodor Paleologu si Adriana Saftoiu si-au exprimat parerea negativ despre.

Theodor Paleologu a facut public e-mailul trimis lui Klaus Iohannis dupa anuntul candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Chiar daca presedintele este deasupra partidelor, n-are cum sa nu va afecteze grav si imaginea dvs

Theodor Paleologu a publicat vineri, pe pagina lui de Facebook, e-mailul pe care i l-a trimis presedintelui Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Capitalei pe Marian.

Luni am acceptat sa candidez la Primaria Capitalei, apoi s-au facut evaluari

Adriana Saftoiu, prim-vicepresedinte PNL, a declarat astazi, la Digi 24, ca a acceptat, luni, sa reprezinte partidul la alegerile pentru Primaria Capitalei, dar ca ulterior, conducerea liberalilor a fost cea care decis ca este nevoie de un candidat din afara formatiunii, optand pentru Marian Munteanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )