Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Marea Neagra, cu importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica in documentele NATO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Marea Neagra, cu importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica in documentele NATO

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, dupa Summit-ul NATO, la Newport, ca Marea Neagra este evidentiata in documentele reuniunii ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica, aceasta fiind un obiectiv al Romaniei. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu, la finalul summit-ului NATO: Toate obiectivele au fost atinse. Romania va gazdui un comandament NATO, centru de antrenament naval la Marea Neagra si va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a declarat, la finalul summit-ului NATO, ca toate obiective tarii noastre au fost atinse. Astfel, Romania va gazdui un comandament NATO, SUA au propus crearea unui centru de antrenament si exercitii navale la Marea Neagra iar tara noastra va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei. In plus, Marea Neagra e evidentiata in documentele finale ale summitului ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euro-atlantica. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

Traian Basescu: Romania figureaza ca facand oferta pentru comandament, dar noi stim ca va fi

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se stie ca acesta va fi pe teritoriul.

Ponta ii acuza pe Traian Basescu, Klaus Iohannis si Vasile Blaga pentru esecul privind portofoliul de comisar european (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu, declarand, joi, in cadrul sedintei de Guvern, spunand ca acesta a sabotat alaturi de Klaus Iohannis si Vasile Blaga primirea.

Traian Basescu va vizita platforma de foraj Ocean Endeavor din Marea Neagra

Presedintele Traian Basescu se va afla miercuri, in judetul Constanta, pentru numai cateva ore. Obiectivul vizitei sefului statului il reprezinta platforma de foraj Ocean Endeavor din Marea Neagra.

Basescu avertizeaza grupul OMV: Ne va fi partener atat timp cat interesul Romaniei e servit cu prioritate. Gazele din Marea Neagra, principala miza

Grupul austriac OMV va fi partenerul Romaniei atata timp cat interesul Romaniei este servit cu prioritate, a declarat presedintele Traian Basescu. Seful statului aceste afirmatii dupa ce a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor, aflata in Marea Neagra, unde companiile ExxonMobil si Petrom fac foraje de explorare pentru zacamintele de gaze naturale.

Traian Basescu: Sunt optimist ca Romania va fi capabila in 2020 sa-si acopere nevoile de gaze

Presedintele Traian Basescu este optimist ca Romania isi va putea acoperi nevoile de gaze naturale peste 5-6 ani, dar si chiar pe ale Republicii Moldova. Declaratia a fost facuta dupa vizita efectuata pe platforma de foraj Ocean Endeavor din Marea Neagra.

Traian Basescu: Sunt optimist ca Romania va putea in 2020 sa acopere nevoile de gaz ale Romaniei si Moldovei

Presedintele Traian Basescu a aratat ca a fost un obiectiv al sau sa inceapa forarile in Marea Neagra.

Basescu: Marea Neagra este inconjurata de un brau de conflicte inghetate care pot fi actionate de la un singur buton, de la Moscova

Presedintele Traian Basescu a prezentat deciziile care s-au luat in sedinta CSAT, dar si despre obiectivele Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor.

Traian Basescu, la BBC: Emigrarea romanilor in Marea Britanie mentine scazut somajul din tara

Emigrarea romanilor in Marea Britanie este benefica pentru economia Romaniei, deoarece mentine redusa rata somajului din tara, a sugerat presedintele Traian Basescu intr-un interviu pentru postul BBC Radio 4, citat de The Telegraph.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )