Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traian Basescu: Romania figureaza ca facand oferta pentru comandament, dar noi stim ca va fi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Romania figureaza ca facand oferta pentru comandament, dar noi stim ca va fi

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se stie ca acesta va fi pe teritoriul. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Vom avea un comandament NATO pe teritoriul tarii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

Traian Basescu: Romania solicita consolidarea flancului estic al Aliantei, nu doar nord-estic. Dorim sa participam in calitate de stat coordonator la proiectul NATO de sprijin pentru Ucraina in domeniul apararii cibernetice

Romania doreste, la summitul NATO care se desfasoara joi si vineri in Tara Galilor, o clara definire a relatiilor viitoare dintre Alianta si Rusia, in conditiile in care actiunile presedintelui Vladimir Putin au ajuns la limite care frizeaza irationalul. Seful statului a precizat ca Romania isi propune sa obtina o consolidare a intregului flanc estic al Aliantei, nu doar a celui nord-estic, ceea ce presupune introducerea Romaniei in sistemele permanente de alerta si de reactie.

Traian Basescu: Marea Neagra, cu importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica in documentele NATO

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, dupa Summit-ul NATO, la Newport, ca Marea Neagra este evidentiata in documentele reuniunii ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica, aceasta fiind un obiectiv al Romaniei.

Ponta ii acuza pe Traian Basescu, Klaus Iohannis si Vasile Blaga pentru esecul privind portofoliul de comisar european (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu, declarand, joi, in cadrul sedintei de Guvern, spunand ca acesta a sabotat alaturi de Klaus Iohannis si Vasile Blaga primirea.

Traian Basescu, la finalul summit-ului NATO: Toate obiectivele au fost atinse. Romania va gazdui un comandament NATO, centru de antrenament naval la Marea Neagra si va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a declarat, la finalul summit-ului NATO, ca toate obiective tarii noastre au fost atinse. Astfel, Romania va gazdui un comandament NATO, SUA au propus crearea unui centru de antrenament si exercitii navale la Marea Neagra iar tara noastra va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei. In plus, Marea Neagra e evidentiata in documentele finale ale summitului ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euro-atlantica. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Ponta: in cea mai rea varianta pentru Romania, ultima zi in care Traian Basescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca nu vrea sa se pronunte cu privire la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, adaugand ca daca Tariceanu vine cu.

Traian Basescu afirma ca Romania nu va furniza armament letal Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri ca Romania nu va furniza armament letal Ucrainei, dupa ce seful statului ucrainean, Petro Poroshenko, afirmase cu o zi in urma ca Ucraina va primi in sfirsit astfel de materiale din partea unor state membre NATO.

Traian Basescu, la finalul summitului NATO: Toate obiectivele Romaniei au fost atinse

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la finalul summitului NATO din Tara Galilor, ca Romania si-a atins toate obiectivele propuse pentru intalnirea statelor membre ale Aliantei. Seful de stat roman.

Traian Basescu, la finalul summitului NATO: Toate obiectivele Romaniei au fost atinse

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la finalul summitului NATO din Tara Galilor, ca Romania si-a atins toate obiectivele propuse pentru intalnirea statelor membre ale Aliantei. Seful de stat roman.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )