Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.00

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Traian Basescu este invitat la emisiunea Sub semnul intrebarii, la B1 TV, de la ora 21. 00 la ora 23. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 21.00: Revizuirea Constitutiei este tratata in Parlament ca o lege despre covrigi

Presedintele Traian Basescu este invitat la emisiunea Sub semnul intrebarii, la B1 TV, de la ora 21. 00 la ora 23. Emisiunea a inceput.

Traian Basescu: Cu PDL nu ma voi mai intalni in viata asta, ne-am despartit definitiv

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre despartirea de PDL, afirmand inca o data ca este definitiva. Nu avem a ne mai.

Traian Basescu, despre cazul Sorin Alexandrescu: Mi se pare de ultima speta. Si eu m-am considerat supus unei presiuni de trustul Antena (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu l-au mirat stenogramele din cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, cercetat in.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii: Cred ca undeva pe dedesubt e o intelegere murdara la revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca in spatele procesului de revizuire a Constitutiei ar putea exista o intelegere murdara, prin.

Traian Basescu, despre referendum:

Presedintele Traian Basescu vorbeste, in aceasta seara, la B1 TV, despre intentia sa de a declansa un nou referendum si despre proiectul revizuirii Constitutiei.

Traian Basescu, pe B1 TV: Avem o Constitutie buna, principiile ei sunt sanatoase, dar institutiile statului trebuie simplificate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca actuala Constitutie este una buna si ca a sustinut acest lucru de fiecare data cand a avut ocazia.

LIVETEXT VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Emisiunea a inceput.

LIVETEXT Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Emisiunea a inceput.

Presedintele Traian Basescu va face o declaratie de presa, la ora 19.00

Presedintele Traian Basescu va face, astazi, de la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratia presedintelui vine in contextul amendamentelor adoptate, luni, de membrii Comisie de revizuire a Constitutiei prin care seful statului a ramas cu puteri diminuate.

LIVE TEXT: Presedintele Traian Basescu va face declaratii de presa la ora 19:00 la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Citeste si Basescu la intalnire cu fanii de pe Facebook: Va trece timp pana cand vom deveni o natiune educata sa reuseasca Citeste si Basescu, ATAC la comisia de revizuire a Constitutiei: Ne asezam intr-un ridicol Ramai pe romanialibera. ro pentru a urmari, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )