Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu: Cu PDL nu ma voi mai intalni in viata asta, ne-am despartit definitiv

B1 B1,
Traian Basescu: Cu PDL nu ma voi mai intalni in viata asta, ne-am despartit definitiv

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti seara, la emisiunea Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, despre despartirea de PDL, afirmand inca o data ca este definitiva. Nu avem a ne mai. continuă pe B1

Traian Basescu: Despartirea de PDL s-a produs. Elena Udrea nu era solutia ideala, dar a fost corecta

Presedintele Traian Basescu a vorbit marti seara, la B1 TV, despre relatia sa cu Partidul Democrat Liberal, afirmand ca despartirea s-a produs si este definitiva.

VIDEO Traian Basescu, la B1 TV, despre revizuirea Constitutiei: Cred ca pe undeva pe dedesubt e o intelegere murdara. Daca toata puterea e la noi, te facem presedinte, domnule Crin Antonescu/Regionalizarea va fi o mare catastrofa facuta asa

Traian Basescu a afirmat ca in spatele procesului de revizuire a Constitutie ar putea exista o intelegere murdara prin care Crin Antonescu ramane candidatul USL la presedintie, dar defrisat de atributii, pe post de paiata. Basescu: Eu sunt pentru regionalizare, dar sa fie bine facuta. Acum mi se pare ca s-a inceput constructia invers si va fi o mare catastrofa. Eu as fi facut regionalizarea plecand de la comune. Basescu: Numarul monarhistilor a crescut mult de la 3% si cred ca sunt cam 15-18% acumBasescu despre gazele de sist: Nu sunt mincinos. Cine primeste aviz de explorare, obligatoriu trbuie sa primeasca si aviz de exploatare. HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, atac-surpriza la USL: A lansat procedura legala pentru un nou referendum cu aceleasi intrebari ca in 2009: parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari

Anunt surprinzator al presedintelui Traian Basescu: a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. Seful statului a atacat dur majoritatea USL, calificind-o nedemocratica si incompatibila cu statul de drept. Vezi in text cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

Crin Antonescu: Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur

Liderul liberal Crin Antonescu, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, a reactionat la anuntul presedintelui ca va lansa un nou referendum spunind ca Traian Basescu, la figurat, vorbeste singur. Basescu nu poate sa blocheze aceste proiecte regionalizarea, noua Constitutie - n. red. ), de aceea se agita din ce din ce mai mult, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

FOTOGALERIE Legea urbanismului se intoarce la presedintele Traian Basescu exact in forma in care acesta a trimis-o la reexaminare in Parlament. ONG-urile cred ca se va reinstala haosul urbanistic

Camera Deputatilor a adoptat marti cu 237 voturi pentru si 79 voturi impotriva modificarile aduse Legii urbanismului. Aceste modificari au mai fost adoptate o data de Parlament, dar presedintele Traian Basescu a retrimis legea la reexaminare deoarece modificarile introduse ar putea afecta unitatea zonelor protejate si vor genera dezvoltarea unui plan urbanistic derogatoriu, lipsit de coeziune si impus de argumente financiare. Intoarsa in parlament, nici Senatul, nici Camera Deputatilor nu au luat in seama motivele invocate de presedinte. Acum legea se reintoarce la seful statului, iar acesta este obligat sa o promulge in forma adoptata de Parlament.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pe tema modificarii ...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia .

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

Traian Basescu: Revizuirea actuala a Constitutiei reprezinta un risc de blocare a statului

Presedintele Traian Basescu a declarat, cu putin timp in urma, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), ca actuala Constitutie si-a pierdut rostul de a mai fi revizuita in conditiile in care modificarile avute in vedere nu ar ajuta la simplificarea statului.

Traian Basescu: Revizuirea actuala a Constitutiei reprezinta un risc de blocare a statului

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la depunerea juramantului de investitura in functie a celor 3 noi judecatori CCR, ca procesul de revizuire a Constitutiei reuseste mai degraba sa complice.

Victor Ponta sustine ideea lui Traian Basescu legata de Statele Unite ale Europei: Acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune

Premierul Victor Ponta sustine ideea Statelor Unite ale Europei, mentionata de presedintele Traian Basescu in mai multe randuri, afirmand, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )