Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie, la Baile Olanesti

B1 B1,
Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie, la Baile Olanesti

Fostul presedinte Traian Basescu petrece sarbatorile de Craciun la munte alaturi de familia sa, la Baile Olanesti. El a spus in ultima zi de mandat ca tot ce isi doreste e sa stea o periada alaturi de. continuă pe B1

FOTO Fostul presedinte Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apare alaturi de familia sa, in ajunul Craciunului.

Traian Basescu petrece sfarsitul de mandat la o berarie din Herastrau: Mi-am dorit sa fiu om liber

Presedintele Traian Basescu petrece, alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, in frunte cu Elena Udrea, la o berarie din Herastrau, el fiind intampinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, si aplaudat de cei aflati in incinta, scrie.

Cum isi vor petrece Craciunul Printul William si Kate Middleton

Mai e putin pana la Craciun, iar Printul William si Kate Middleton si-au facut deja planurile de Sarbatori! Iata cum vor petrece, penduland intre Familia Regala si familia Ducesei de Cambridge.

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul la Savarsin

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul in localitatea aradeana Savarsin, la Domeniul Regal. in aceste zile, Familia Regala va primi colindatori din tara si din Republica Moldova si va imparti cadouri familiilor nevoiase din Savarsin.

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul la Savarsin. Vezi programul

Familia Regala a Romaniei va petrece Craciunul in localitatea aradeana Savarsin la Domeniul Regal. in programul acestor zile Familia Regala va primi colindatori din tara si din Republica Moldova si va imparti cadouri familiilor nevoiase din Savarsin.

Traian Basescu a petrecut sfarsitul de mandat alaturi de sotie si liderii PMP, la o berarie din Herastrau. Elena Udrea s-a urcat pe scena si a cantat

Presedintele Traian Basescu a petrecut, duminica, alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, in frunte cu Elena Udrea, la o berarie din Herastrau, el fiind intampinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, si aplaudat de cei aflati in incinta. Presedintele a fost intampinat cu aplauze, in momentul in care a intrat in berarie. El s-a asezat la masa alaturi de sotia sa si de Aurelian Pavelescu si fata in fata cu liderul PMP Elena Udrea.

Traian Basescu, la final de mandat: Nu am proiecte politice, ma voi misca printre amicii din PMP si in familie

Traian Basescu a declarat, intrebat daca, dupa terminarea mandatului de presedinte, doreste sa bifeze si functia de premier, ca nu are inca proiecte politice dar ca preponderent, se va misca printre amicii pe care ii mai are in PMP si in.

Elena Udrea i-a cantat lui Traian Basescu, la final de mandat (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit sfarsitul de mandat alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, la o berarie din Herastrau. Fostul sef al statului a primit flori si a fost intampinat cu aplauze. Basescu a.

Traian Basescu, la o bere cu sustinatorii: Am redevenit un om normal

Fostul presedinte Traian Basescu, alaturi de liderii PMP si de mai multi sustinatori, se afla la o berarie din Capitala.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )