Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

Antena3 Antena3,
UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus. continuă pe Antena3

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei.

A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa 10 ani de mandat. Iohannis: Vreau ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate. GALERIE FOTO

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu paraseste Palatul Cotroceni dupa zece ani de mandat

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, intr-o sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor. Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a plecat la Palatul Cotroceni unde a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului.

Traian Basescu, in redactia Evenimentul Zilei, dupa incheierea mandatului: Plec linistit de la Cotroceni

Traian Basescu a mers duminica, dupa ce i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis, la sediul redactiei Evenimentul Zilei, unde a fost primit cu aplauze de ziaristi. Timp de mai multe minute, Basescu a .

Traian Basescu, in redactia Evenimentul Zilei, dupa incheierea mandatului: Plec linistit de la Cotroceni (VIDEO)

Traian Basescu a mers duminica, dupa ce i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis, la sediul redactiei Evenimentul Zilei, unde a fost primit cu aplauze de ziaristi. Timp de mai multe minute, Basescu a .

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului sau de presedinte.

Traian Basescu a plecat, Antena 3 ramane. Mihai Gadea: in opinia mea, ultimii 10 ani au fost o catastrofa sub toate aspectele

Directorul general al postului Antena 3, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a vorbit in cadrul emisiunii Punctul de intalnire despre regimul lui Traian Basescu si incercarile acestuia de a inchid.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

Udrea DEZVALUIE TOT despre RELATIA cu Traian Basescu: Cele mai frumoase momente erau in Cismigiu. Stateam pana TARZIU in NOAPTE

Au fost facute o multime de speculatii pe seama apropierii nefiresti dintre Traian Basescu si fosta blonda de la Cotroceni, Elena Udrea. intr-un interviu acordat recent, Elena Udrea a povestit, deschisa, cum a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2631 seconds )