Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Traian Basescu, la o bere cu sustinatorii: Am redevenit un om normal

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, la o bere cu sustinatorii: Am redevenit un om normal

Fostul presedinte Traian Basescu, alaturi de liderii PMP si de mai multi sustinatori, se afla la o berarie din Capitala. continuă pe Adevărul

Traian Basescu sarbatoreste finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu sarbatoreste, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat c.

Traian Basescu, la bere in oras: Am revenit la conditia pe care mi-am dorit-o, de om liber

Traian Basescu a ajuns, in urma cu putin timp, la o berarie din Capitala, unde s-a intalniat cu mai multi prieteni dar si membri ai PMP. intrebat de jurnalisti daca bea de suparare sau fericire,.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

GALERIE FOTO. Traian Basescu, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei

Presedintele Traian Basescu a participat, joi, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

Traian Basescu isi face bilantul maine, cu o zi inainte de incheierea mandatului

Traian Basescu face maine bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o mega-conferinta de presa, la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi ultimele decla.

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la un restaurant din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la un restaurant din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat.

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la o berarie din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la o berarie din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat ca.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )