Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Fostul presedinte Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie

Adevărul Adevărul,
FOTO Fostul presedinte Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apare alaturi de familia sa, in ajunul Craciunului. continuă pe Adevărul

Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie, la Baile Olanesti

Fostul presedinte Traian Basescu petrece sarbatorile de Craciun la munte alaturi de familia sa, la Baile Olanesti. El a spus in ultima zi de mandat ca tot ce isi doreste e sa stea o periada alaturi de.

Traian Basescu petrece sfarsitul de mandat la o berarie din Herastrau: Mi-am dorit sa fiu om liber

Presedintele Traian Basescu petrece, alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, in frunte cu Elena Udrea, la o berarie din Herastrau, el fiind intampinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, si aplaudat de cei aflati in incinta, scrie.

Traian Basescu, la o bere cu sustinatorii: Am redevenit un om normal

Fostul presedinte Traian Basescu, alaturi de liderii PMP si de mai multi sustinatori, se afla la o berarie din Capitala.

Traian Basescu, dupa incheierea mandatului: Marea disputa dintre mine si Guvern a fost pe Justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca marea disputa dintre el si actualul Guvern a fost pe Justitie, adaugand ca este convins ca obiectivul lui Victor Ponta ar fi fost sa puna sub control Justitia daca ar fi castigat alegerile prezidentiale.

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

Primul efect al instalarii lui Iohannis la Cotroceni: PSD a oprit cronometrul care anunta plecarea lui Traian Basescu

Site-ul Partidului Social Democrat a gazduit, in ultimul an, un cronometru virtual menit sa numere zilele ramase din mandatul fostului presedinte Traian Basescu, iar plecarea acestuia de la Cotroceni a fost inclusiv tema de campanie pentru Victor Ponta si PSD.

Imaginea postata de fostul presedinte, pe Facebook. Traian Basescu s-a fotografiat cu nepotelul in brate

Traian Basescu a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie in care isi tine in brate nepotelul, pe Radu. Traian Basescu a avut un comentariu scurt pe Facebook: Radu, crestinat la biserica Silvestru in.

Traian Basescu, asteptat cu covorul rosu la PMP

Traian Basescu a fost asteptat luni la sediul Partidului Miscarea Populara, insa fostul presedinte i-a lasat sa astepte pe cei de acolo. Primirea pentru fostul presedinte ar fi trebuit sa fie una de gala, cu.

Elena Udrea i-a multumit lui Traian Basescu pentru cei 10 ani de mandat: A fost o sansa si o onoare! (FOTO)

Cu prilejul incheierii celor doua mandate ale lui Traian Basescu ca presedinte al Romaniei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina ei de Facebook, ii multumeste lui Traian Basescu pentru ca a putut sa-i fie.

Si Basescu nu mai vine. Udrea i-a intins degeaba covor rosu la intrarea in PMP. Fostul presedinte nu s-a dus la sediul partidului

Traian Basescu i-a dus cu presul pe cei de la PMP. Mai bine spus cu covorul rosu. Fostul presedinte anuntase ca se va duce la sediul partidului Elenei Udrea pentru a-si lua in primire biroul. Elena Udrea a int.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )